Camper overzicht

Coevorden

LACROS AMBLING A400XL MAT-ZWART

€ 2.489

Maandprijs: Klik hier

LACROS AMBLING A400XL MAT-ZWART

 

Basisprijs Exclusief opties € 2099,00

 

Extra opties
  • Roestwerende ketting: (+€ 30,00)
  • Verende Zadelpen: (+€ 30,00)
  • Ringslot (+€30,00)
Totaalprijs inclusief opties € 2289,00

 

– Voorzien van een extra lage instap
– Simpel in enkele handelingen in te vouwen
– Gewicht van 20 Kg (exclusief batterij en zadel)
– Max bereik van 70-120km (onder goede omstandigheden)
– Zonder ondersteuning de fietservaring van een ‘gewone’ fiets

 

Productomschrijving

De elektrische vouwfiets Lacros Ambling A400XL Mat-Blauw is uitgevoerd met een krachtige 250W achterwiel motor van het A-merk BAFANG. Door de extreem lage instap en de standaard hoge kwaliteit van Lacros is het uw ideale reisgenoot! Met stevige scharnieren en een sterke 36V Lithium-Ion polymeer batterij, altijd fijn een ronde te gaan fietsen. Zonder moeite fietst U tegen stevige wind in of een steile helling omhoog. Elektrisch ondersteund haalt u met gemak een actieradius van 40-80km (de fiets kan geupgrade worden met een 20Ah batterij voor een groter bereik). De Ambling is comfortabel en gebruiksvriendelijk. Binnen 10 seconden is hij simpel te vouwen en op te bergen in uw auto, boot, camper of caravan.

KRACHTIGE BAFANG ACHTERWIELMOTOR MET 7 SHIMANO VERSNELLINGEN

De Lacros Ambling A400XL Mat-Blauw met achterwielmotor geeft indien gewenst een zeer krachtige ondersteuning in iedere situatie, zoals bij lange afstanden, tegen de wind in of tegen steile hellingen op. De 250W motor van Bafang is krachtig genoeg en erg betrouwbaar. In combinatie met de 7 versnellingen en een efficiënte magneet rotatiesensor, heeft de Lacros Ambling A400XL met ondersteuning een heel natuurlijke fietservaring. De fiets is voorzien van schijfremmen voor krachtiger en minder abrupt remmen.

AANGEPASTE FRAME VOOR EEN EXTRA LAGE INSTAPHOOGTE

De Lacros Ambling A400XL Mat-Blauw heeft een speciaal aangepaste frame om heel gemakkelijk te kunnen “instappen” op de fiets.  Het frame is zo ontworpen dat het de stijfheid en balans van de fiets niet verliest. Het vouwscharnier is degelijk en optimaal geplaatst om het vouwen van de fiets gemakkelijk te maken.

KRACHTIGE 36V LITHIUM-ION POLYMEER BATTERIJ MET SLOT

De Lacros Ambling A400XL Mat-Blauw is uitgerust met een 15Ah/36V Li-ion Polymeer batterij die licht, krachtig en duurzaam is. De 15Ah batterij heeft standaard een actieradius van ruim 40-80km (de fiets kan geupgrade worden met een 20Ah batterij) De batterij is uitneembaar en wordt beveiligd met een slot. Een lader is inbegrepen bij de fiets.

LCD DISPLAY MET 9 ONDERSTEUNINGSSTANDEN

Op het stuur bevindt zich het LCD display waarmee de elektrische ondersteuning te regelen is. De 9 ondersteuningsstanden kunt u eenvoudig bedienen met twee knoppen. Het display is verlicht en eenvoudig te bedienen. Door een druk op een knop kunt u tal aan informatie aflezen, zoals de snelheid, afstand en het accugebruik. De ondersteuning stopt bij snelheden boven de 25 km per uur. Dit is in Nederland wettelijk bepaald. De LED-lampen zijn te bedienen via het LCD display. Het display heeft aan de achterkant een USB-aansluiting. Hiermee heeft u de mogelijkheid uw telefoon of navigatie op te laden tijdens het rijden.

STILLE EN SOEPELE SNELHEID MET NADRUK OP COMFORT

Deze Lacros Ambling A400XL Mat-Blauw E-bike met 7 versnellingen, 24inch wielen en Tektro remschijven verzorgt je een zorgeloze rit. De stijfheid van het frame, de soepele en stille snelheid van de 250W BAFANG motor en het gevoel van controle dat deze e-bike met zich meebrengt zorgen ervoor dat je met frisse zin een ritje maakt.

 

Specificaties

Artikelnummer – LEVAM24ST005

EAN Code – 08719325891027

SKU – Lacros

Merk – Lacros

Type fiets – Elektrische vouwfiets

Instap – Extra laag

Kleuren – Matzwart

Motortechniek – 250W Bafang

Motorpositie – Achter

Wielgrootte – 24 Inch

Spaken – Magnesium Sterwielen

Banden – Anti-lek

Remmen – Tektro schijfremmen

Sensor – Magneet rotatiesensor

Batterij capaciteit – 15Ah/36V

Actieradius – 40-80km

Uitneembare batterij

Batterij positie – Onder de bagagedrager

Versnellingen – Shimano 7 versnellingen

Verende voorvork

Gewicht – 20 Kg (exclusief batterij en zadel)

Max. belastbaar gewicht – 140kg

Gevouwen afmetingen – 92x40x80cm (LxBxH)

 

Eurotrek verzorgd ook het onderhoud voor uw Lacros opvouwbare E-Bikes, klik hier voor de mogelijheden.

 

Wij hebben nog meer modellen van Lacros, klik hier voor onze actuele voorraad.

Is u model er niet bij kunnen wij deze voor u bestellen, klik hier voor de Lacros site.

  • Er zijn geen accessoires beschikbaar
Merk: Z Lacros
Bouwjaar: 2024
Prijs: € 2.489
Conditie: Nieuw
Gewicht: 20kg
Status: E-bikes

Onze teksten, specificatie's, afbeeldingen en prijzen zijn met zorg samengesteld, maar kunnen fouten bevatten. Aan het overzicht kunnen geen rechten worden ontleend

Terug naar boven