Camper overzicht

Coevorden

LACROS GEMINI G400 - MAT WIT *ACTIEMODEL*

Ook met spatborden leverbaar (zie foto's)

€ 999

Maandprijs: Klik hier

AKTIEMODEL !!

LACROS GEMINI G400 – MAT WIT

 

OOK MET SPATBORDEN LEVERBAAR (ZIE FOTO’S)

 

Aktieprijs opties € 999,00
– Actiemodel van de Lacros Gemini
– Uitgevoerd met een MAGNESIUM frame
– Simpel in enkele handelingen in te vouwen
– Gewicht van 18Kg (exclusief batterij en zadel)
– Max bereik van 20-30km (onder goede omstandigheden)

 

Productomschrijving

De Gemini is onze lichtste elektrische vouwfiets. Uitgevoerd met een magnesium frame (nog lichter dan aluminium), 3 ondersteuningsstanden en 16inch sterwielen is deze kleine krachtpatser gemakkelijk in zijn gebruik. Door zijn lage gewicht en compacte formaat gemakkelijk mee te nemen in de bus, metro of trein. De Gemini is voorzien van een klein, maar efficiënte 5,4Ah batterij waarmee u met gemak een actieradius van 20-30km kunt halen. Door zijn eenvoud is de fiets slechts in een paar handelingen op te vouwen. Ideaal voor forenzen met de trein.

COMPACTE MAGNESIUM FRAME MET ONAFHANKELIJKE ACHTERSCHOKBREKER

De Gemini met achterwielmotor geeft indien gewenst een zeer krachtige ondersteuning in iedere situatie, zoals bij lange afstanden, tegen de wind in of tegen steile hellingen op. De stille 250W motor is krachtig genoeg en erg betrouwbaar. In combinatie met de 3 motorondersteuning standen heeft de Lacros Gemini met ondersteuning een heel natuurlijke fietservaring. Het frame is compact en van magnesium gemaakt dat nog lichter is dan aluminium. De fiets is verder voorzien van schijfremmen voor krachtiger en minder abrupt remmen en een achterschokbreker die alle hobbels en kuiltjes met gemak neemt.

KRACHTIGE 36V LITHIUM-ION POLYMEER BATTERIJ MET SLOT

De Lacros Gemini is uitgerust met een 5,4Ah/36V Li-ion Polymeer batterij die licht, krachtig en duurzaam is. De 5,4Ah batterij heeft standaard een actieradius van ruim 20-30km. De batterij is uitneembaar en wordt beveiligd met een slot. Een lader is inbegrepen bij de fiets.

LCD DISPLAY MET 3 ONDERSTEUNINGSSTANDEN

Op het stuur bevindt zich het LCD display waarmee de elektrische ondersteuning te regelen is. De 3 ondersteuningsstanden kunt u eenvoudig bedienen met twee knoppen. Het display is verlicht en eenvoudig te bedienen. Door een druk op een knop kunt u tal aan informatie aflezen, zoals de snelheid, afstand en het accugebruik. De ondersteuning stopt bij snelheden boven de 25 km per uur. Dit is in Nederland wettelijk bepaald. De Claxon is met een knop aan de rechterzijde van het stuur te bedienen.

STILLE EN SOEPELE SNELHEID MET NADRUK OP COMFORT

Deze Gemini met 16inch wielen, achterschokbreker en Tektro remschijven verzorgt je een zorgeloze rit. De stijfheid en lichte gewicht van het frame, de soepele en stille snelheid van de 250W motor en het gevoel van controle dat deze e-bike met zich meebrengt zorgen ervoor dat je met frisse zin een ritje maakt.

Specificaties

Artikelnummer – LEVGA16ST002

EAN Code – 8719325891409

SKU – Lacros

Merk – Lacros

Type fiets m- Elektrische vouwfiets

Instap – Laag

Kleuren – Mat wit

Motortechniek – 250W motor

Motorpositie – Achter

Wielgrootte – 16 Inch

Spaken – Sterwielen

Banden – Standaard

Remmen – Tektro schijfremmen

Sensor – Magneet rotatiesensor

Batterij capaciteit – 5,4Ah/36V

Actieradius – 20-30km

Uitneembare batterij

Batterij positie

In het frame

Versnellingen

Verende voorvork

Gewicht – 18 Kg (exclusief batterij en zadel)

Max. belastbaar gewicht – 120kg

Gevouwen afmetingen – 80x40x58cm (LxBxH)

  • Er zijn geen accessoires beschikbaar
Merk: Lacros
Bouwjaar: 2022
Prijs: € 999
Conditie: Nieuw
Gewicht: 18kg
Status: E-bikes
Terug naar boven