Camper overzicht

Coevorden

LACROS SCAMPER S600XL MAT-GRIJS

*RIEM AANDRIJVING*MIDDEN MOTOR*

€ 2.999

Maandprijs: Klik hier

AANDRIJFRIEM
LACROS SCAMPER S600XL MAT-GRIJS
MET AANDRIJF RIEM EN MIDDEN MOTOR

 

Basisprijs Exclusief opties € 2999,00

 

Extra opties
  • Ringslot Standaard
  • 14 Ah (40-80km) (Standaard)
  • Vereende zadelpen – Standaard
  • Roestwerende ketting – Standaard
Totaalprijs inclusief opties € 2999,00

 

– 24inch elektrische vouwfiets met midden motor
– Simpel in enkele handelingen in te vouwen
– Gewicht van 24 Kg (exclusief batterij en zadel)
– Max bereik van 40-80km (onder goede omstandigheden)
– Zonder ondersteuning de fietservaring van een ‘gewone’

 

Productomschrijving

De S600XL is in 2023 in Nederland als beste getest. Dit is de vierde Lacros elektrische vouwfiets die als beste is getest.

Ons topmodel, Lacros Scamper S600XL Mat-Grijs, straalt kracht en souplesse uit. De fiets heeft diverse comfortabele voorzieningen, zoals een voorvorkvering, verende zadelpen en een soepele middenmotor. Het frame heeft een lage instaphoogte en is voorzien van stevige vouwscharnieren en een krachtige en efficiënte 36V Lithium-Ion polymeer batterij. Hiermee haalt u met gemak een actieradius van 40-80km (de fiets kan geüpgraded worden met een 20Ah batterij voor een groter bereik). De fiets is zo gebouwd dat het in enkele handelingen opgevouwen kan worden en gemakkelijk op te bergen is in uw auto, boot, camper of caravan.

De Lacros Scamper S600XL Mat-Grijs is uitgerust met 24 inch wielen. De fiets is iets hoger, maar bijna alle specificaties zijn vergelijkbaar met het normale model S600. Dit maakt hem ook uniek in zijn klasse.

Een ringslot, verende zadelpen (geschikt voor personen <1,85m) en een roestwerende ketting zijn inbegrepen bij deze fiets.

 

KRACHTIGE MOTINOVA MIDDENMOTOR MET RIEMAANDRIJVING

De Lacros Scamper S600XL Mat-Grijs met middenmotor geeft indien gewenst een zeer krachtige ondersteuning in iedere situatie, zoals bij lange afstanden, tegen de wind in of tegen steile hellingen op. De 250W motor van Motinova is krachtig genoeg en erg betrouwbaar. In combinatie met de 7 naafversnellingen heeft de Lacros Scamper S600XL Mat-Grijs met ondersteuning een heel natuurlijke fietservaring.Het voorwiel is voorzien van een schijfrem en het achterwiel van een rollerbrake.

SOEPELE VOORVORKVERING

De Lacros Scamper S600XL Mat-Grijs is standaard voorzien van een verende zadelpen en een voorvorkvering voor meer comfort tijdens het rijden. Door de 24 inch wielen is de fiets wat hoger vergeleken met de “gewone” S600. Deze grotere wielen zorgen voor een stabielere rijeigenschap. De fiets heeft op de voorkant een LED-lamp die werkt op de fietsbatterij en eenvoudig te bedienen is vanaf de bedieningsunit op het stuur.

KRACHTIGE 36V LITHIUM-ION POLYMEER BATTERIJ MET SLOT

De Scamper S600XL is uitgerust met een 13Ah/36V Li-ion Polymeer batterij die licht, krachtig en duurzaam is. De 13Ah batterij heeft standaard een actieradius van ruim 40-80km (de fiets kan geüpgraded worden met een 20Ah batterij voor een groter bereik). De batterij is uitneembaar en wordt beveiligd met een slot. Een lader is inbegrepen bij de fiets.

LCD DISPLAY MET 5 ONDERSTEUNINGSSTANDEN

Op het stuur bevindt zich het LCD display waarmee de elektrische ondersteuning te regelen is. De 5 ondersteuningsstanden kunt u eenvoudig bedienen met twee knoppen op de bedieningsunit. Het display is verlicht en eenvoudig te bedienen. Door een druk op een knop kunt u tal aan informatie aflezen, zoals de snelheid, afstand en het accugebruik. De ondersteuning stopt bij snelheden boven de 25 km per uur. Dit is in Nederland wettelijk bepaald. De LED-lampen zijn te bedienen via de bedieningsunit.

STILLE EN SOEPELE SNELHEID MET NADRUK OP COMFORT

Deze Scamper E-bike met 7 versnellingen, 24 inch wielen en Tektro remschijf/rollerbrake bezorgt je een zorgeloze rit. De stijfheid van het frame, de soepele en stille snelheid van de 250W Motinova middenmotor en het gevoel van controle dat deze e-bike met zich meebrengt zorgen ervoor dat je met frisse zin een ritje maakt.

Specificaties

Artikelnummer – LEVMB24SP001

EAN Code – 8719325891584

SKU – Lacros

Merk – Lacros

Type fiets – Elektrische vouwfiets

Kleuren – MatGrijs

Instap – Laag

Motortechniek – (250W) middenmotor

Motorpositie – Midden geplaatst

Wielgrootte – 24 Inch

Spaken – Spaakwielen

Banden – Anti-lek

Remmen – Tektro schijfrem voor, rollerbrake achter

Batterij capaciteit – 13Ah/36V

Actieradius – 40-80Km

Uitneembare batterij

Batterij positie – Onder de bagagedrager

Versnellingen – Shimano 7 Naaf

Verende voorvork

22,5 Kg (exclusief batterij en zadel)

Max. belastbaar gewicht – 130kg

Gevouwen afmetingen – 95x45x88cm (LxBxH)

 

Wij hebben nog meer modellen van Lacros, klik hier voor onze actuele voorraad.

Is u model er niet bij kunnen wij deze voor u bestellen, klik hier voor de Lacros site.

  • Er zijn geen accessoires beschikbaar
Merk: Z Lacros
Bouwjaar: 2024
Prijs: € 2.999
Conditie: Nieuw
Gewicht: 22,5kg
Status: E-bikes

Onze teksten, specificatie's, afbeeldingen en prijzen zijn met zorg samengesteld, maar kunnen fouten bevatten. Aan het overzicht kunnen geen rechten worden ontleend

Terug naar boven