Buscamperdrager Slide DS

Buscamperdrager Slide DS

 

De van aluminium gemaakte Slide DS is ontworpen voor de buscamper. De drager kan eenvoudig (ook als de fietsen erop staan) naar links of rechts geschoven worden. Als de drager naar links geschoven wordt, kan de rechter-achterdeur open. Als u de drager naar rechts schuift, kan de linker achterdeur open. De drager is beveiligd tegen het schuiven van de drager tijdens het rijden, hiervoor dient u een veiligheidspin te bedienen.

De Slide DS weegt zo’n 26kg en mag tot 70kg belast worden (rekening houden met de max. belasting van de achteras). De drager is gemaakt van aluminium, de voertuigadapters zijn van staal. Als de bus(camper) in de stalling gaat kunt u de drager verwijderen. De breedte van de drager is 180cm de diepte vanaf de bumper is ca. 65cm. De Slide DS kan direct op het chassis, dus zonder trekhaak gemonteerd worden. De drager kan in de meeste gevallen ook in combinatie met een trekhaak gemonteerd worden. Voor het gebruik van de trekhaak dient de drager verwijderd te worden.

De drager wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal voor 2 fietsen, 13-polige stekker, verlichtingsbalk en voertuigspecifieke montageadapters.

De Slide DS is leverbaar voor de Fiat Ducato, Mercedes Sprinter, Ford Transit en Renault Master.

Prijs incl. montage en kabelset € 2130,00

2-l1-l

Terug naar boven