LPG Systemen

LPG Systemen inclusief montage

 

Navulbare LPG gastank (gasfles) met inhoudsmeter. 
Tank is simpel en veilig zelf te vullen met LPG bij het tankstation.
De vulbegrenzer zorgt er voor dat de tank niet meer dan 80% gevuld kan worden, de tank hoeft dus niet leeg te zijn om gevuld te worden.
Deze LPG Gastank (gasfles) voldoet aan alle Europese eisen en is voorzien van een keuring certificaat en nummer.
De afname kraan is in het midden boven op de tank geplaatst zodat de drukregelaar binnen de tank blijft dit heeft een voordeel bij inbouw en of gebruik bij terrastheaters of bbq.
De gastank (gasfles) is voorzien van een afneembare kraag met 2 handgrepen zodat deze makkelijk getild kan worden en de kraan en 80% vulnippel beschermt zitten en bij e.v.t. transport niet beschadigen kunnen.
Voor inbouw kan de kraag verwijderd worden, let op als u de kraag verwijderd zijn de kraan en 80% vulnippel niet beschermt.
Verwijder de kraag alleen als u de tank vast inbouwt tanks (flessen) zonder kraag zijn kwetsbaar.

Technische informatie. 
Keuringen: TUV, TPED, CE en pi markering
Inhoud: 27 liter (water inhoud) 21,5 liter LPG 80%
Diameter: 300mm / 30cm Hoogte: met kraag 595mm / zonder kraag 560mm
Gewicht: leeg 11 kg
Herkeuring: over 10 jaar productie jaar 2012 Kleur: Ral 6017 groen
Afnamekraan: Shell aansluiting.
Overdruk ventiel: 25 bar / 4m³ per min Inhoudmeter: geïntegreerd met kraan aflezen zowel zijkant als bovenkant.

Gebruik: voor en door onder andere camper, caravan,koelkast, mobiele gaskachels, terrasheaters, barbecue, dakdekkers en mobiele verkoopwagens. Ter informatie: Als eerste willen wij even duidelijk maken dat de naam lpg gasfles eigenlijk niet de juiste benaming is voor dit product de juiste en originele benaming is lpg gastank. Deze tanks met 80% vulstop zijn ontworpen en gemaakt om lpg gas te tanken hiervoor hebben deze tanks ook de strenge keuringen gehad en zijn hiervoor dus ook goedgekeurd. Dit zijn dus lpg tanks met het uiterlijk lijkend op een propaan/butaan gasfles. Mede hierdoor word vaak de fout gemaakt dat men denkt een gasfles te vullen i.p.v. een lpg tank.

Vraag naar de mogelijkheden, prijs op aanvraag

123456810

Terug naar boven