Bürstner Campeo 2022

De internationale herfstbeurzen hebben het opnieuw bevestigd: meer dan ooit is de buscamper de absolute trend in heel Europa. Compact, geschikt voor dagelijks ge-bruik en ondanks alles goed uitgerust. Hij profiteert ook van een cool en jong imago op social media. Bürstner laat een frisse wind waaien op het gebied van buscampers met haar com-pleet nieuw ontwikkelde Woon-Van: de Campeo.

In deze zeer competitieve markt heeft de Campeo een sterk pluspunt: het is een echte Bürstner! De Campeo heeft alle kenmerken van een echte buscamper, maar profiteert van het onvergelijkbare design-feeling. De Campeo wordt in Kehl, de traditioneel bekende productielocatie van het merk, gebouwd en profiteert van de lange ervaring in de camperproductie.

Exterieur


De Campeo onderscheidt zich aan de buitenkant met zijn dynamische tekening, die harmonieus op elk van de 11 mogelijke lakken past. Het Campeo logo staat boven-aan links aan de bestuurderskant en krijgt een chique tintje door het chromen accent. De klant kan optioneel het Active-pakket kiezen: de aluminium velgen en de alumi-nium kozijnramen benadrukken het automobielkarakter van het voertuig, terwijl de tekening en het Active-logo op de motorkap voor een sportieve uitstraling zorgen.

Interieur


Bürstner scoort bijzonder goed met het interieur. Het is dus niet verwonderlijk dat bij het instappen meteen een onbeschrijflijk gevoel van ruimte ontstaat: Het dak boven de cabine biedt meer hoofdruimte en een ergonomische overgang naar het woongedeelte. De hoogwaardige zijwandbekleding onderstreept de interieurkwaliteit van Bürstner, evenals de verschillende stofferingen Kaluna, Pacific en Amaro. In het Active-pakket krijgt de stoffering en nog moderner ruitvormig stiksel. Tegen een meerprijs kan de klant voor het bruine echt lederen Tundra Reef kiezen.

In de zitgroep maakt de tafel met uitschuifbaar verlengstuk een gezellige maaltijd met z`n vieren mogelijk. Standaard zit er onder de bovenkasten een lichtlijst met verschuifbare spots, die optioneel met een indirecte LED-verlichting ondersteund kan worden (onderdeel van het lichtpakket). Het standaard Isofix systeem zorgt voor meer veiligheid in het dagelijkse gebruik en op reis. Met dit systeem kunnen kinderzitjes met één hand vastgezet worden.

Naast de indelingen met dwars- of lengtebed achterin komt er optioneel een com-fortabel slaapdak met comfortabele bedmaten (200 x 135 cm) bij. Om de visuele indruk te vergroten wordt het frame van het slaapdak in dezelfde lakkleur gespoten. ’s Avonds klim je zorgeloos in bed met de slim geplaatste ladder. De waarden van Bürstner staan hier opnieuw op de voorgrond: harmonie, ergonomie en comfort.

Klein maar fijn: de Campeo keuken voldoet aan de behoeften van alle fijnproevers. De compressor koelkast – ergonomisch geplaatst bij de ingang – biedt dankzij zijn krachtige koelcapaciteit een gevoel van thuis te zijn. In alle drie indelingen is hij van binnen en buiten toegankelijk: in de C 600 en C 640 heeft de deur een grote ope-ningshoek, terwijl hij in de C 540 zelfs twee scharnieren heeft en dus naar links en rechts geopend kan worden. Daarnaast biedt de keuken een 2-pits gasstel, soft-close laden en bovenkasten als ook een rail voor kookgerei.

Bürstner ontwikkelt al meer dan 60 jaar slimme badkameroplossingen voor haar campers en caravans; logischerwijs profiteert de Campeo ook van deze tientallen ja-ren ervaring. De goed doordachte toiletruimte heeft een vaste wastafel met kraan met uittrekbare doucheslang, die ook van buitenaf gebruikt kan worden. In de C 600 en C 640 zorgt een verbreding in het bovenste gedeelte vanaf wastafelhoogte voor meer bewegingsvrijheid.

Campeo Indelingen


C 540
Totale lengte: 541 cm
Totale breedte: 205 cm
Leeggewicht: 2.595 kg
Slaapplaatsen: 2-5
Zitplaatsen: 4

C 600
Totale lengte: 599 cm
Totale breedte: 205 cm
Leeggewicht: 2.750 kg
Slaapplaatsen: 2-5
Zitplaatsen: 4

C 640
Totale lengte: 636 cm
Totale breedte: 205 cm
Leeggewicht: 2.595 kg
Slaapplaatsen: 2-5
Zitplaatsen: 4


Terug naar boven