Bürstner Harmony Line 2022

Bürstner Harmony Line


De Lyseo Time Harmony Line maakt de bekende Lyseo Time-familie nu compleet! Met in totaal vier indelingen wordt maximale flexibiliteit gecreëerd, waardoor elke kampeerder zijn eigen persoonlijke droommobiel krijgt – geheel geconfigureerd op basis van de individuele vereisten.

Exterieur


Voor wat betreft het aspect #wooncomfort verdient de inrichting Harmony Line, waarbij veel nadruk is gelegd op design, speciale aandacht. De Bürstner Lyseo Time T Harmony Line beschikt over een GFK dak en bodem, het derde remlicht in logovorm. Speciale lak bestuurderscabine ‘’Silver’’.  Centrale vergrendeling bij de bestuurderscabine en elektrische ramen. De De Lyseo Time T Harmony Line bevat ABS / ESP met ASR. Daarnaast heeft de harmony line 16″inch lichtmetalen velgen. Ook bevat de camper cruise control en bevind zich aan de voorkant een skyroof.

Bürstner Harmony Line 2020
Bürstner Harmony Line 2020

Interieur


Binnen zijn er tot vier zitplaatsen beschikbaar tijdens het rijden. Daarnaast geeft de camper een warme, aangename lichtsfeer van veel indirecte lichtbronnen met plafondverlichting en leeslampjes. Ook heeft de camper een usb oplaadpunt. De stahoogte is 212 cm. De Harmony Line heeft een opbouwdeur XL premium met 2 punts vergrendeling, centrale vergrendeling, raam, hor en een afvalemmer.  Het keukenblad is afneembaar en het werk en tafelblad zijn krasbestendig. In de keuken bevindt zich een handig opbergsysteem met wandhouder voor koffiecups en kruiden. Er is top slaapcomfort, door de koudschuimmatrassen met meerdere zones. Daarnaast heeft de camper prachtige zijwand bekleding.

Bürstner Harmony Line 2020 Keuken features

De keuken van de Lyseo Time T brengt alle wensen in vervulling: houder voor koffiecups en kruiden, krasbestendige oppervlakken en een uitgebreid verlichtingsconcept maken ze zowel functioneel als chic (onderdeel keukenpakket).

Bürstner Harmony Line 2020 Opslagruimte

Eenvoudige opslag van grote kampeerspullen of fietsen met royale laad- en opbergmogelijkheden dankzij extra grote garage (afb. T 727 G).

Bürstner Harmony Line 2020 Magneetbord

Zorg met het magneetbord boven de toegangsdeur voor #wooncomfort-accenten: of het nu gaat om vakantie- en familiefoto‘s, boodschappenlijstjes of routeplanners, hier is alles mooi op zijn plek (alleen verkrijgbaar in modellen zonder hefbed).

Bürstner Harmony Line 2020 Blikvanger en veilig tegelijkertijd

In de elegante vitrinekast wordt uw glaswerk veilig opgeborgen en fraai gepresenteerd (alleen beschikbaar in Harmony Line-modellen zonder hefbed).

Bürstner Harmony Line 2020 Ruime deur

Via de opbouwdeur XL komt u heel ontspannen in het gezellige woon- en eetgedeelte. In de Harmony Line is deze zelfs verkrijgbaar als XL Premium.

Bürstner Harmony Line 2020 Variaties

Ook het achterste gedeelte van de Lyseo Time T kan een ware gedaanteverwisseling ondergaan. De badkamer van de T 727 G of T 736 (zie afb.) biedt een ergonomische instap in de douche. In de T 690 G zorgt de Vario-badkamer voor veel plaats in een kleine ruimte.

Harmony Line Indelingen


Bürstner Harmony Line 690 G

690 G
Totale lengte: 698 cm
Totale breedte: 232 cm
Leeggewicht: 2.940 kg
Slaapplaatsen: 2
Zitplaatsen: 4

Bürstner Harmony Line 700

700
Totale lengte: 698 cm
Totale breedte: 232 cm
Leeggewicht: 2.940 kg
Slaapplaatsen: 2
Zitplaatsen: 4

Bürstner Harmony Line 729 G

727 G
Totale lengte: 741 cm
Totale breedte: 232 cm
Leeggewicht: 3.055 kg
Slaapplaatsen: 2
Zitplaatsen: 4

Bürstner Harmony Line 736

736
Totale lengte: 741cm
Totale breedte: 232 cm
Leeggewicht: 3.065 kg
Slaapplaatsen: 2
Zitplaatsen: 4


Terug naar boven