Bürstner Lyseo TD Limited 2022

Bürstner Lyseo TD Limited


U wilt zich heel bewust onderscheiden van de massa? Dan zit u met één van de slechts vier modellen van de Lyseo TD “Limited” helemaal goed. Al aan de buitenkant herkent men de exclusieve grafiek: dit is iets bijzonders. Deze uniciteit wordt ook in het interieur doorgetrokken en overtuigt door talloze comfort- en designkenmerken.

Exterieur


Dankzij de royale L-zitgroep is er ook voldoende ruimte voor een gezellige middag of avond met uw vrienden. Het hefbed, een echte Bürstner-uitvinding in de halfintegrale camper, is ook in uw Lyseo TD “Limited” terug te vinden. Het wordt elektrisch aangedreven en komt vanaf het plafond omlaag om uw woonkamer in een tweede slaapkamer om te toveren.  De Lyseo TD limited heeft een Fiat Ducato chassis, Euro 6. Airbag bij bestuurder en bijrijder. De cabine is goed te verduisteren met een casseteplissé. Het stuur is multifunctioneel met leder. De camper heeft een mooie zilveren lak met lichtmetalen velgen. Individuele productgrafiek. Het ingangselement is limited. Bij de bestuurderscabine is er een deurspoiler. Afhankelijk van de indeling zit de tweede garagedeur links. De vloer bevat een Thermo Floor met dubbele bodem. De opbergvakken in de vloer zijn aan de binnenkant toegankelijk. Het dak bevat een Skyroof. Ook zijn de kozijnen van aluminium. Dankzij de Service Unit centrale aan en afvoer.

Bürstner  Lyseo TD Limited 2020
Bürstner  Lyseo TD Limited 2020

Interieur


In de camper zorgt de Thermo Floor met dubbele bodem voor een aangenaam klimaat. Het binnendecor ‘’Bahia’’ oogt exclusief. Het heeft een modern vormgegeven ingangselement met greep. De bekleding met ‘’Nava Melange’’ bevat een hoogwaardig stiksel. In de keuken bevind zich een koffiekophouder met kruidenrek. De keuken en tafels zijn krasbestendig. Voor persoonlijke vakantieherinneringen hangen er leuke fotolijsten. Ook bevat de camper een multimediasysteem met achteruitrijcamera. Het elektrisch hefbed kan boven de zitgroep. Dankzij het lichtpakket is het makkelijk om de verlichting te bedienen. De verlichting bevat indirecte verlichtingselementen.

Bürstner Lyseo TD Limited Keuken

Het ruimtebad in de Lyseo TD creëert nog meer bewegingsvrijheid – net als de grote douche zonder storende wielkasten: de Thermo-Floor dubbele bodem maakt het mogelijk.

Bürstner Lyseo TD Limited Goede nachtrust

Alle douches zijn met hoogwaardige armatuur uitgerust – en minstens net zo belangrijk: een waterpomp met hoge capaciteit.

Bürstner Lyseo TD Limited badkamer

De lievelingskleren direct voor het grijpen te hebben is direct na het opstaan of bij het naar bed gaan erg aangenaam.

Lyseo TD Limited Indelingen


Bürstner Lyseo TD Limited 680 G

TD 680
Totale lengte: 689 cm
Totale breedte: 230 cm
Totale hoogte 299 cm
Rijklaargewicht: 3108 kg
Slaapplaatsen: tot 2 / 3

Bürstner Lyseo TD Limited 690 G

TD 690
Totale lengte: 699 cm
Totale breedte: 230 cm
Totale hoogte 299 cm
Rijklaargewicht: 2965 kg
Slaapplaatsen: tot 2 / 5

Lyseo TD Limited 728 G

TD 728 G
Totale lengte: 749 cm
Totale breedte: 230 cm
Totale hoogte 299 cm
Rijklaargewicht: 3108 kg
Slaapplaatsen: tot 2 / 5

Bürstner Lyseo TD Limited 744

TD 744
Totale lengte: 749 cm
Totale breedte: 230 cm
Totale hoogte 299 cm
Rijklaargewicht: 3153 kg
Slaapplaatsen: tot 2 / 5


Terug naar boven