Bürstner Lyseo Time T 2022

Bürstner Lyseo Time T


De Lyseo Time T maakt de bekende Lyseo Time-familie nu compleet!

Exterieur


Met in totaal vier indelingen wordt maximale flexibiliteit gecreëerd, waardoor elke kampeerder zijn eigen persoonlijke droommobiel krijgt – geheel geconfigureerd op basis van de individuele vereisten. De Bürstner Lyseo Time T beschikt over een GFK dak en bodem, het derde remlicht in logovorm met dagrijlicht. Er is een centrale vergrendeling in de bestuurderscabine en elektrische ramen. De Lyseo Time T bevat een ABS / ESP met ASR. De camper heeft een opbouwdeur met een XL afvalemmer. Ook beschikt de camper over een instap Coupé.

 

Bürstner  Lyseo Time T 2020
Bürstner  Lyseo Time T 2020

Interieur


Binnen zijn er tot vier zitplaatsen beschikbaar tijdens het rijden. Het woongedeelte zorgt voor een royaal gevoel met warme en aangename lichtsfeer met veel indirecte lichtbronnen. De stahoogte is 212 cm. In de camper bevind zich een kledingkast met licht, plafondverlichting en leeslampjes, Ook is er een USB aansluiting aanwezig. Er is top slaapcomfort, door de koudschuimmatrassen met meerdere zones. Daarnaast beschikt de camper over een royale doucheruimte.

Bürstner Lyseo Time T Variaties

Ook het achterste gedeelte van de Lyseo Time T kan een ware gedaanteverwisseling ondergaan. De badkamer van de T 727 G of T 736 (zie afb.) biedt een ergonomische instap in de douche. In de T 690 G zorgt de Vario-badkamer voor veel plaats in een kleine ruimte

Bürstner Lyseo Time T Opslagruimte

Eenvoudige opslag van grote kampeerspullen of fietsen met royale laad- en opbergmogelijkheden dankzij extra grote garage (afb. T 727 G).

Bürstner Lyseo Time T Genieten

De keuken van de Lyseo Time T brengt alle wensen in vervulling: houder voor koffiecups en kruiden, krasbestendige oppervlakken en een uitgebreid verlichtingsconcept maken ze zowel functioneel als chic (onderdeel keukenpakket).

Bürstner Lyseo Time T Handig

Zorg met het magneetbord boven de toegangsdeur voor #wooncomfort-accenten: of het nu gaat om vakantie- en familiefoto‘s, boodschappenlijstjes of routeplanners, hier is alles mooi op zijn plek (alleen verkrijgbaar in modellen zonder hefbed).

Bürstner Lyseo Time T thuiskomen

Via de opbouwdeur XL komt u heel ontspannen in het gezellige woon- en eetgedeelte. In de Harmony Line is deze zelfs verkrijgbaar als XL Premium.

Harmony Line Indelingen


Bürstner Lyseo Time T 690 G

690 G
Totale lengte: 698 cm
Totale breedte: 232 cm
Leeggewicht: 2.870 kg
Slaapplaatsen: 2
Zitplaatsen: 4

Bürstner Lyseo Time T 700

700
Totale lengte: 698 cm
Totale breedte: 232 cm
Leeggewicht: 2.870 kg
Slaapplaatsen: 2
Zitplaatsen: 4

Bürstner Lyseo Time T 700

727 G
Totale lengte: 741 cm
Totale breedte: 232 cm
Leeggewicht: 2.985 kg
Slaapplaatsen: 2
Zitplaatsen: 4

Bürstner Lyseo Time T 736

736 G
Totale lengte: 741 cm
Totale breedte: 232 cm
Leeggewicht: 2.995 kg
Slaapplaatsen: 2
Zitplaatsen: 4


Terug naar boven