Kabe campers

KABE CAMPERS BIJ EUROTREK

KABE CAMPERS , 55 JAAR ERVARING

Met een kabe koop je rust en ontspanning. Hij zorgt voor dagelijks plezier, voorkomt problemen en geeft vooral nog meer kwaliteit aan het leven. Als u voor een kabe camper kiest, kunt u zeker zijn van een bezit zonder zorgen.

DOORZOEK OCCASIONS

tot
tot

KABE CAMPER MODELLEN 2021

KABE TRAVELMASTER 2021

De Kabe Travelmaster
Een instapmodel met alle kwaliteiten van een Kabe.

Een modelserie met een wat minder uitgebreide uitrustingslijst en wat minder opties, maar kwalitatief door en door een KABE. Daar valt niet aan te tornen.

KABE VAN 2021

WIJ PRESENTEREN DE NIEUWE KABE VAN
Soms heb je behoefte aan een eenvoudig ongecompliceerd leven waarin avontuur centraal staat. Dan is de nieuwe KABE Van de perfecte keuze. Het interieur van de Van heeft dezelfde complete basisuitrusting als de campers van KABE en is met zijn 6,9 meter lengte aangepast voor gebruik in alle seizoenen.

KABE Royal 2021

De Kabe Crossover
Voor wie extra hoge eisen stelt aan uitrusting en comfort. De halfgeïntegreerde Royal 780 en 880 modellen van KABE, met of zonder neerlaatbaar plafondbed (Crossover), hebben een standaarduitrusting met de nieuwste technische snufjes en een woongedeelte met King Size breedte. Onze volledig geïntegreerde Royal-modellen met al hun extra’s zijn er in twee lengten: 760 en 810. Het neerlaatbare plafondbed voorin de auto is standaard.

KABE VOLLEDIG GEINTEGREERD 2018

EEN MOBIELE WONING VAN TOPKLASSE
Onze premiumserie met alle extra's is er in drie lengten: 760, 810 en 860. Het neerlaatbare plafondbed is standaard.

KABE IMPERIAL 2018

ALS ALLEEN HET ALLERBESTE GOED GENOEG IS
Ons vlaggenschip, extra groot en exclusief. Alle modellen in de serie zijn volledig geïntegreerd en leverbaar in de lengten 810 en 910.

Terug naar boven