Knaus bus campers

KNAUS BUSCAMPERS BIJ EUROTREK

Compact, wendbaar en enorm flexibel!

Dat zijn de KNAUS buscampers! Van de kleine BOXLIFE 540 tot aan de luxe BOXSTAR 630 vindt u bij ons talrijke modellen met nog meer plattegronden en vele verschillende opties, waardoor uw vakantie iets heel bijzonders wordt. Het geniale aan onze buscampers: dankzij de doordachte indelingen met grote laadruimte en de eenvoudige handling zijn ze bij uitstek geschikt als alledaags voertuig. Dat is vrijheid die beweegt!

 

DOORZOEK OCCASIONS

tot
tot

KNAUS BUSCAMPER MODELLEN 2018

KNAUS BOXDRIVE FIRST EDITION 2018

Limousine van topklasse ontmoet stadsappartement: De KNAUS BOXDRIVE FIRST EDITION combineert rijplezier en functionaliteit. Individueel gebruik van interieur, gevoelige lichtstemmingen en veel ruimte maken de BOXDRIVE tot een elegante begeleider – in de city of op vakantie.

KNAUS BOXSTAR 540 2018

De KNAUS BOXSTAR 540 is de meest compacte buscamper met een flexibele badkamer. Dankzij het grote opklapbed en de toiletruimte met douchecabine heeft u alles wat u maar zou kunnen wensen. Of u nu kiest voor de uitvoering met klassieke dinette of de tweepersoonscamper met ruime lounge, de combinatie van volwaardige camper en wendbare personenauto maakt hem tot een echte alleskunner voor stad en land.

KNAUS BOXSTAR 600 2018

Ontdek de grote vrijheid op een totale lengte van 5,99 m. De KNAUS BOXSTAR 600 biedt een ongeëvenaarde diversiteit. Dwarsbed achterin, variabele tweepersoons stapelbedden, dwarsbed achterin en hefbed voorin, eenpersoonsbedden, badkamer en suite met douchecabine of aparte badkamer? Hier vindt iedereen zijn perfecte vakantieverblijf. Hij kan alleen nog niet vliegen. Nog niet.

KNAUS BOXSTAR 630 2018

De KNAUS BOXSTAR 630 is de ster onder de buscampers. Met een hoog dak, grote eenpersoonsbedden, flexibele badkamer en een optioneel hefbed, heeft hij het beste van alle BOXSTAR‐modellen in één buscamper. Alles wat u zoekt in een volwassen camperbus. Vandaar dat hij de perfecte reisgenoot is.

KNAUS BOXLIFE 540 2018

Bij het reizen gaat het om het inslaan van nieuwe wegen. Zo ook bij de BOXLIFE 540. Het eenpersoonsbed achterin is onconventioneel, maar spaart heel wat ruimte uit, wat de totale indeling ten goede komt. Wie kiest voor een stapelbed kan met zijn tweeën op reis gaan. En wie gaat voor het hefbed voorin, reist zelfs met de hele familie.

KNAUS BOXLIFE 600 2018

Een sportwagen? Jazeker. Of het nu is om te klimmen, paragliden, kanovaren of mountainbiken, met het optionele hefbed achterin is de stijlvolle BOXLIFE een ruime transporter, praktisch basiskamp en comfortabele hotelkamer in één. Geen zorgen: ontspannen onder de luifel in de zon liggen kan natuurlijk ook.

KNAUS BOXLIFE 630 2018

U zoekt naar compromissen? Dan bent u hier op de verkeerde plek. Want de BOXLIFE 630 kan meer dan wat u van een buscamper zou verwachten. De eenpersoonsbedden achterin kunnen voor maximale opbergruimte naar wens tot onder de dakkasten worden opgetild, het optionele hefbed voorin is altijd klaar voor kleine en niet meer zo kleine slapers en de royale optionele badkamer en suite biedt opvallend veel ruimte.

Terug naar boven