Knaus Boxlife 2021

Heeft eenvoudig meer
Opbergruimte is door niets te vervangen, behalve door nog meer opbergruimte! Om niet op woonruimte te hoeven inleveren hebben wij de nieuwe KNAUS BOXLIFE ontwikkelt. De BOXLIFE biedt van alles meer. Meer ruimte, meer comfort, meer flexabiliteit, meer reisplezier, meer dynamiek, meer mogelijkheden. Beleef meer van het beste in uw nieuwe CUV. De nieuwe BOXLIFE wacht al op u!

 • Nieuw voertuigconcept voor nog meer opbergruimte
 • Handmatig te bedienen hefbed achterin, variabel en belastbaar
 • optionele bedvarianten en ombouwmogelijkheden
 • Opbergruimte voor fietsen in het voertuig
 • Ruime badkamer en optioneel buitendouche
 • 2350 liter laadruimte
 • Standaard met dieselverwarming voor autark reizen
 • Hefbed voorin (optioneel bij 630) voor tot 7 slaapplaatsen
 • Standaard voorzien van Seitz ramen
 • Nieuwe indeling van de zitgroep

Exterieur


De sportieve CUV voor heel veel vakantieplezier
Instappen, starten en wegrijden – net nog op weg naar huis vanuit het werk, nu al onderweg richting de vakantiebestemming. De BOXLIFE is een praktische begeleider voor iedereen die iedere keer weer nieuwe avonturen zoekt. Door zijn revolutionaire hefbed achterin (optioneel) realiseert u in een handomdraai en zonder bedombouw veel opbergruimte voor bijvoordeeld fietsen, surfplanken, of na het bezoek aan de bouwmarkt.

 • elektrische opstap
 • praktische vastzet mogelijkheden
 • hoogwaardige lichtmetalen velgen
 • standaard Seitz S7P ramen
Dynamisch design

De nieuwe KNAUS BOXLIFE met dynamisch design en compacte maten. Ideaal voor heel veel vormen van vakantie.

Harmonieus totaalbeeld

Harmonieus totaalbeeld: de exclusieve 17″  KNAUS lichtmetalen velgen en de dynamische bestickering passen perfect bij elkaar.

Handige elektrische opstap

Comfortabel en aangenaam: de elektrische opstap zorgt voor een makkelijke instap in de KNAUS BOXLIFE en gaat voor de veiligheid automatisch naar binnen, voor het geval u dat een keer zou vergeten.

Standaard Seitz S7P ramen

De standaard Seitz S7P ramen met rollo’s en hor reduceren het windgeruis en zorgen voor optimale isolatie.

Optioneel Oyster antennesysteem

Voor de gemoedelijke TV‐ avonden: het optioneel complete Oyster antennesysteem in LED‐TV.

met de optionele airconditioning

Met de optionele airconditioning Dometic Freshjet 1700 (achterin) geniet u ondanks de zomerse hitte het verblijf in uw BOXLIFE

Interieur


De CUV met enorm veel opbergruimte
Onze BOXLIFE is een echte allround CUV. Hij is uitgerust voor vele vakanties en avonturen en voorzien van alles wat uw campingleven makkelijker maakt en zijn design slaat op alle wegen en plaatsen een goed figuur. Nu hoeft u ons alleen nog te zeggen welke u kiest.

 • Handmatig bedienbaar hefbed achterin – in meerdere hoogtes verstelbaar
 • Enorm groot laadvolume voor een CUV
 • Standaard met dieselverwarmig met geluidsarme installatie
 • Talrijke ombouwmogelijkheden
 • Optioneel “vergrootte” badkamer
 • Soft Close bovenkasten

Het nieuwe Hefdak & Skyroof
Er zijn veel conventionele hefdaken voor CUV. De unieke oplossing van KNAUS zet echter een nieuwe standaard voor dit segment. Terwijl andere fabrikanten onvolwassen oplossingen ontwerpen, heeft KNAUS de tijd genomen om een innovatief hefdak te ontwikkelen en een volledig nieuwe technologie te implementeren. KNAUS is de eerste in de vrijetijdsindustrie die het dak volledig met de nieuwste LFI‐technologie vervaardigt. Vergeleken met een conventionele GVK‐constructie biedt LFI optimale isolatiewaarden, maximale stabiliteit en uiterst precieze gewichtsspecificaties, aangezien het hele dak als een compleet onderdeel wordt vervaardigd.

Voor iedereen die meer wil ontdekken, bieden de modellen van de KNAUS BOXSTAR‐ en BOXLIFE‐serie met H2‐dakhoogte nu een unieke combinatie van woonruimte met een uitstekend buitengevoel: het optionele SkyRoof‐panoramadodak aan de voorzijde opent een geweldig gevoel van ruimte. Naast het prachtige uitzicht en een bijzonder lichtdoorlatend interieur biedt het SkyRoof nog meer voordelen. Dankzij de kantelopening met vergrendelhendel biedt het optimale ventilatiemogelijkheden. Ter bescherming tegen ongewenste bezoekers en nieuwsgierige blikken is het natuurlijk voorzien van een extra verduisteringsrolgordijn en een insectenhor.

Interieur 600 MQ


Zeer ruime opbergkasten

Zeer ruime opbergkasten
In de bovenkasten met soft close functie en de enorme opbergruimte voorin heeft u een veel plaats en kan iedere centimeter optimaal gebruikt worden.

Flexibel kookcomfort

Flexibel kookcomfort
De glazen afdekking van de kookplaat zorgt samen met de afdekplaat van de spoelbak en het klapbare verlengstuk voor een optimaal gebruik van de keuken.

Praktisch design

Praktisch design
Dankzij het moderne hoekregal wordt de ruimte tussen de bovnkasten en het werkblad optimaal gebruikt. En de stijlvolle metalen randen zorgen er mede voor dat er ook tijdens het rijden niets uitvalt.

Meer plezier in de badkamer

Meer plezier in de badkamer
De optionele ruime badkamer overtuigt met multifunctionele oplossingen en een nieuwe badkamerkast. De spiegel is variabel naar links of naar rechts te verschuiven en de spoelbak is m. b. v. een handgreep om te bouwen naar een wasbak.

Variabele slaappositie

Variabele slaappositie
Het in meerdere standen handmatig instelbare hefbed achterin behoord tot de standaarduitrusting. Het is in iedere instelbare hoogte gelijkmatig belastbaar.

Alles bij de hand

Alles bij de hand
De soft‐close bovenkansten bieden ernorm veel opbergruimte voor vanalles wat u voor het inslapen en ontwaken nodig heeft. Bijzonder paraktisch zijn de LED‐leeslampen met flexibele verlichtingsarm en dubbel USB‐oplaadaansluiting.

De perfecte slaaphoogte

De perfecte slaaphoogte
Dankzij de inteligente bedophanging kunt u het bed achterin dusdanig positioneren wat voor u en uw bagage het best past.

Maximale opbergruimte

Maximale opbergruimte
Hier kunt u uw dure e‐bikes veilig opbergen en indien aangesloten op de stroom of opotioneel m.b.v. een omvormer de accu’s dankzij de optionele contactdozen achterin moeiteloos opladen.

Interieur 630 ME


Handige opbergruimte

Veilig opgeborgen
De opbergruimte boven de bestuurdersstoelen is in de BOXLIFE 630 beschermd met een Soft‐Close‐klep. Daardoor is alles tijdens de rit veilig opgeborgen.

Uitstekend slaapcomfort

Uitstekend slaapcomfort
Het achterhefbed overlangs van de BOXLIFE 630 biedt een enorme slaapplaats. In de ruime plafondkasten is veel ruimte voor uw reisspullen.

Handige details

Handige details
Dankzij LED‐Touch‐leeslamp met USB‐contact hebt u voldoende licht in de slaapkamer en kunt tegelijkertijd uw smartphone opladen.

Handige buitendouche

Water nodig?
Nog snel even de e‐bikes schoonmaken voordat u deze inlaadt? Met de buitendouche in de nieuwe BOXLIFE helemaal geen probleem!

De ideale slaappositie

De ideale slaappositie
Het achterhefbed met langsbedden is willekeurig in hoogte verstel‐ en belastbaar.

eindeloze opbergruimte

Eindeloze opbergruimte
Het achterhefbed in de BOXLIFE 630 kan voor gemakkelijk laden helemaal naar boven worden geduwd. Zo kunnen grote, moeilijk hanteerbare campingspullen probleemloos worden ingeladen. Met behulp van vastzetrails kunt u uw equipment betrouwbaar vastmaken!

Plaats voor iedereen

Plaats voor familie en vrienden
Door het optionele onderste hefbed verandert de BOXLIFE 630 in een slaapparadijs voor vier personen.

Net zoveel opbergruimte als u wilt

Net zoveel opbergruimte als u wilt
Het onderste hefbed kan in een handomdraai in een eenpersoonsbed worden omgetoverd. Dat betekent voor u: maximale opbergruimte en gemakkelijk inladen van uw e‐bike.

Boxlife Indelingen


Een sportwagen? Het lijkt er wel op. Of het nu gaat om bergbeklimmen, paragliding, kanovaren of mountenbiken, met het optionele hefbed achterin is de stijlvolle BOXLIFE tegelijkertijd een zeer ruime transporter, praktisch basiskamp en een comfortabele hotelkamer. Maar u kunt hem natuurlijk ook gebruiken om ontspannen onder de luifel in de zon te liggen.

540 MQ
Totale lengte: 541 cm
Totale breedte: 205 cm
Leeggewicht: 2.650 kg
Slaapplaatsen: tot 5
Gordels: 4

Knaus Boxlife 600 MQ

600 MQ
Totale lengte: 599 cm
Totale breedte: 205 cm
Leeggewicht: 2.840 kg
Slaapplaatsen: tot 5
Gordels: 4

Knaus Boxlife 630 ME

630 ME
Totale lengte: 636 cm
Totale breedte: 205 cm
Leeggewicht: 3.010 kg
Slaapplaatsen: tot 7
Gordels: 4


Terug naar boven