Knaus Boxstar 540 2022

Knaus Boxstar 540


De KNAUS BOXSTAR 540 is de meest compacte verleiding, sinds de introductie van de flexibele badkamer. Dankzij het grote dwarsbed achterin en toiletruimte met douchecabine blijven geen wensen onvervuld. Dor de combinatie van hoogwaardige camper en wendbaar alledaags voertuig is hij een echte alleskunner voor stad, land of rivier.

 • Compacte afmetingen
 • Flexibele of vaste badkamer
 • Volwaardige keuken
 • Softclose meubelkleppen

60 Years uitvoering


Boxstar 60 years
Boxstar 60 years

De BOXSTAR 60 YEARS – ook verkrijgbaar in enkele lay‐outs met het nieuwe SkyRoof panorama dak of het innovatieve CUV hefdak – maakt indruk met zijn extravagante buitenkant. Een stormblauwe metallic lakafwerking, een donker raamoppervlak met het gebogen KNAUS Signature Element en zilverkleurige zwaluwstaartgraphics maken het tot een echte blikvanger.

Exterieur


Zo veelzijdig als een vakantieroman
Zo veelzijdig kan een ultracompacte CUV zijn: of het nu de koning op de parkeerplaats in Bologna is of het transportvoertuig voor de bouwmarkt – met de nieuwe BOXSTAR 540 slaat u overal een goed figuur. Daarbij ziet hij er dankzij zijn compleet aangepaste exterieurdesign net zo dynamisch uit als hij rijdt. Veel goede argumenten dus voor een slechts 5,40 meter kort voertuig!

 • dynamisch design
 • koudebrugvrije isolatie
 • hoogwaardige ramen
 • elektrisch uitschuifbare tredes
Hoogwaardige Seitz-ramen

De hoogwaardige Seitz‐ramen zijn vlak in De carrosserie geïntegreerd – voor meer efficiëntie en style.

Optionele airconditioner

Hitte adé: de optionele airconditioner Dometic Freshjet 1700 zorgt voor een koel hoofd op warme zomerdagen.

De exclusieve 17"alluminiumvelgen

Harmonisch totaalbeeld: De exclusieve 17’’ KNAUS aluminiumvelgen en de dynamische grafische folies passen perfect bij elkaar.

optionele achteruit rij camera

Gemakkelijk en veilig inparkeren – dankzij de optionele achteruitrijcamera.

Hordeur

Dankzij de hordeur hoeft u zich om ongewenste ga sten geen zorgen meer te maken.

De Elektrische opstap

De elektrische opstap schuift om veiligheidsredenen automatisch naar binnen, als u dat eens mocht vergeten.

Eenvoudig bereikbare gaskast

Eenvoudig bereikbaar: de gaskast achterin met grote toegangsklep.

Geïntegreerde dakgoot met LED-verlichting

De geïntegreerde dakgoot met LED‐verlichting zorgt ook bij weinig licht voor een goed zicht – en voor droog in‐ en uitstappen.

Interieur


Meer plaats voor avonturen
Een buscamper moet vooral praktisch zijn. Maar dat betekent nog lang niet dat hij niet ook mooi kan zijn. Van de moderne en smaakvolle kleurenconcepten, via de sfeervolle verlichting tot aan de talrijke kleine details: in de alleskunner BOXSTAR 540 is er veel te zien.

 • Buiten compact en binnen verrassend ruim
 • Vaste badkamer met zwenkbare spiegel of optionele flexibele badkamer
 • Volwaardige keuken met 70 liter compressorkoelkast
 • Dwarsbed achterin met groot ligvlak en veel opbergruimte
 • Uitrusting van topklasse
 • Softclose meubelkleppen
Gezellige zitgroep

Gezellige zitgroep
Dankzij flexibel uitbreidbare tafel, draaibare voorstoelen en uittrekbare zitbank is er altijd een gezellig plekje voor maximaal 4 personen.

Extra opbergruimte

Extra opbergruimte
Onder de zitbank is een ruime en gemakkelijk vanaf de boven‐ en zijkant toegankelijke opbergruimte.

Handig verstelbare tafel

Geweldige ruimteverhoudingen
De zwevende dinettetafel biedt veel beenruimte en kan in een handomdraai worden verlengd.

Optimale benutting van bergruimte

Optimale benutting van de opbergruimte
Ook het gedeelte voorin boven de bestuurderscabine wordt zinvol benut.

Geïntegreerde kledingkast

Slim verborgen
De kledingkast in de BOXSTAR 540 is perfect in het meubilair geïntegreerd

Hoogwaardige uitrusting

Hoogwaardige uitrusting
Dankzij uitklapbaar werkbladverlengstuk, 70 l compressorkoelkast inclusief vriesvak en Soft‐Close‐bovenkasten met automatische vergrendeling biedt de lengtekeuken veel plaats.

Intelligent ontworpen

Intelligent ontworpen
De roestvrijstalen spoelbak is in het werkblad weggewerkt en biedt voldoen ruimte voor de vaat.

Volledig uittrekbare schuifladen

Volledig uittrekbare schuifladen
De Soft‐Close schuifladen op kogellagers kunnen ver worden uitgeschoven zodat ze ook tot helemaal achterin met keukenspullen kunnen worden gevuld.

Optimaal verlicht

Optimaal verlicht
Dankzij de LED‐verlichting onder de bovenkasten wordt het werkblad prima verlicht. Bovendien bieden twee stopcontacten de mogelijkheid om een koffiezetapparaat of ander elektrisch apparaat aan te sluiten.

Veel opbergplaats

Veel plaats
In de plafondkasten met Sof‐Close‐functie is veel plaats voor het opbergen van uw reisspullen. En dankzij de LED‐Touch‐leeslamp met USB‐stopcontact (gecombineerd met het E‐pakket) zult u vast en zeker genieten van een ontspannen leesuurtje.

Doordacht tot in de kleinste hoek

Doordacht tot in de kleinste hoek
Ook bij compacte voertuigafmetingen biedt de badkamer maximale beenruimte bij het toilet, talrijke schappen en veel raffinesse – zoals de multifunctionele waterkraan. De spiegel kan naar wens naar links of rechts worden verschoven en dient zo als zicht‐, spuit‐ of uitvalbescherming.

Perfect Geïntegreerd

Perfect geïntegreerd
De optionele flexibele badkamer met verzonken douchebak in de vloer en meerkleurige LED‐verlichting zorgt voor meer bewegingsvrijheid en comfort. De douchecabine van acrylglas kan bovendien perfect als ruimteverdeler worden gebruikt.

Het nieuwe Hefdak & Skyroof
Er zijn veel conventionele hefdaken voor CUV. De unieke oplossing van KNAUS zet echter een nieuwe standaard voor dit segment. Terwijl andere fabrikanten onvolwassen oplossingen ontwerpen, heeft KNAUS de tijd genomen om een innovatief hefdak te ontwikkelen en een volledig nieuwe technologie te implementeren. KNAUS is de eerste in de vrijetijdsindustrie die het dak volledig met de nieuwste LFI‐technologie vervaardigt. Vergeleken met een conventionele GVK‐constructie biedt LFI optimale isolatiewaarden, maximale stabiliteit en uiterst precieze gewichtsspecificaties, aangezien het hele dak als een compleet onderdeel wordt vervaardigd.

Voor iedereen die meer wil ontdekken, bieden de modellen van de KNAUS BOXSTAR‐ en BOXLIFE‐serie met H2‐dakhoogte nu een unieke combinatie van woonruimte met een uitstekend buitengevoel: het optionele SkyRoof‐panoramadodak aan de voorzijde opent een geweldig gevoel van ruimte. Naast het prachtige uitzicht en een bijzonder lichtdoorlatend interieur biedt het SkyRoof nog meer voordelen. Dankzij de kantelopening met vergrendelhendel biedt het optimale ventilatiemogelijkheden. Ter bescherming tegen ongewenste bezoekers en nieuwsgierige blikken is het natuurlijk voorzien van een extra verduisteringsrolgordijn en een insectenhor.

Boxtar 540 ROAD


Knaus Boxstar 540 ROAD

540 ROAD
Totale lengte: 541 cm
Totale breedte: 205 cm
Leeggewicht: 2650 kg
Slaapplaatsen: tot 3
Gordels: 4


Terug naar boven