Knaus Boxstar 630 2022

Knaus Boxstar 630


De KNAUS BOXSTAR 630 is de ster aan de buscamperhemel. Met een hoog dak, grote eenpersoonsbedden, flexibele badkamer en optioneel hefbed combineert hij het beste van alle BOXSTAR‐modellen met de vakantiekwaliteiten van een volgroeide camper. Daardoor is hij de perfecte begeleider voor elke vakantie.

 • Nieuw meubeldesign met opvallende lijnen
 • CUV‐compressor‐koelkast met 90 l volume
 • Gesloten, koudebrugvrije isolatie
 • Zwevend gemonteerde dinettetafel

60 years uitvoering


Boxstar 60 years
Boxstar 60 years

De BOXSTAR 60 YEARS – ook verkrijgbaar in enkele lay‐outs met het nieuwe SkyRoof panorama dak of het innovatieve CUV hefdak – maakt indruk met zijn extravagante buitenkant. Een stormblauwe metallic lakafwerking, een donker raamoppervlak met het gebogen KNAUS Signature Element en zilverkleurige zwaluwstaartgraphics maken het tot een echte blikvanger.

Exterieur


Zo veelzijdig als een vakantieroman
Maximaal reisplezier op slechts 6,30 meter buitenlengte: dat is de BOXSTAR 630. Ons CUV‐vlaggenschip biedt veel binnenruimte, flexibele bedconstructies en veel opbergruimte voor de hele reis. Dankzij de compacte afmetingen is onze grootste BOXSTAR echter ook een rasechte CUV – en dus perfect om straten, steden en plaatsen overal ter wereld te veroveren. U hoeft dus alleen in te stappen, de veiligheidsgordel vast te maken en gewoon uw neus te volgen!

 • Met bijna 6,30 meter buitenlengte veel plaats
 • Optioneel hefbed
 • Vaste badkamer of optionele flexibele badkamer
 • 218 cm stahoogte voor een indrukwekkend ruimtegevoel
 • Eenpersoonsbedden met een groot ligvlak
 • Volwaardige keuken
Hoogwaardige Seitz ramen
Hitte Ade
De exclusieve 17" knaus aluminium velgen
Gemakkelijk en veilig inparkeren
Hordeur
Elektrische opstap
Eenvoudig bereikbaar
Geïntegreerde dakgoot met LED-verlichting

Interieur


Meer plaats voor uw vakantie!
Een buscamper moet vooral praktisch zijn. Maar dat betekent nog lang niet dat hij niet ook mooi kan zijn. Van de moderne en smaakvolle kleurenconcepten, via de sfeervolle verlichting tot aan de talrijke kleine details: in de ruime BOXSTAR 630 is er van alles te zien.

 • dynamisch design
 • koudebrugvrije isolatie
 • hoogwaardige ramen
 • elektrisch uitschuifbare tredes
Geweldig ruimtegevoel

Geweldig ruimtegevoel
Dankzij de talrijke uittrekbare en in‐/uit‐ resp. draaibare uitbreidingen lijkt het woongedeelte in de BOXSTAR 630 zelfs nog groter en biedt u de mogelijkheid in een handomdraai extra plaats in alle woongedeelten te creëren.

Extra ontluchters

Ruimteklimaat op een platform
Extra ontluchters en een optionele vloer‐ en stoelverwarming zorgen voor een absoluut weldadige sfeer. De platformbodem heeft intelligent weggewerkte bergruimte – optimaal voor schoenen.

Handige opberg ruimtes

Veilig opgeborgen
De opbergruimte boven de bestuurdersstoelen is in de BOXLIFE FREEWAY beschermd met een Soft‐Close‐klep. Daardoor is alles tijdens de rit veilig opgeborgen.

Handig geïntegreerde opbergvakken

Perfect geïntegreerd
Achterin de BOXSTAR FREEWAY zijn kleine opbergvakken aangebracht voor kabels en andere spullen die binnen handbereik moeten zijn.

Ruime 90 liter koelkast

Ruime koelkast
De 90 liter compressorkoelkast is voorzien van een 10 l vriesvak en op ooghoogte in de keukenmodule gemonteerd. Hij is bijzonder zuinig, geluidsarm en door de nachtverlaging niet alleen goed voor de stroomrekening, maar ook voor een ontspannen nachtrust.

Inklapbaar werkbladverlengstuk

Inklapbaar werkbladverlengstuk
Met de eenhandbediening kan de keuken moeiteloos en bliksemsnel worden verlengd. De ruime keuken is bovendien met vele handige schappen uitgerust.

Veel ligplaats

Veel ligplaats
Een groot ligvlak voor twee personen, open schappen voor diverse voorwerpen en grote plafondkasten voor bijzonder veel bergruimte. Het slaapgedeelte in de BOXSTAR 630 FREEWAY heeft nogal wat te bieden.

Handig opgeborgen

Geraffineerd opgeborgen
In de BOXSTAR 630 wordt elke opbergruimte zinvol benut. De kledingkast heeft voldoende plaats voor overhemden, blousen, T‐shorts.

Intelligente oplossingen

Intelligente oplossingen
De trede naar het eenpersoonsbed in de BOXSTAR FREEWAY kan voor opbergen en bewaren worden gebruikt.

één badkamer met meerdere functies

Eén badkamer, duizenden functies
De multifunctionele elementen zorgen dat elke hoek optimaal wordt benut. Spiegel rechts of links? Douchecabine of toilet? Hier kunt u alles in een handomdraai veranderen net zoals u dat op dat moment nodig hebt.

Ruimte in een handomdraai

Ruimte in een handomdraai
De inklapbare wastafel bespaart ruimte en is ook handig. Met slechts één handvat kan deze van een kleine zijwastafel in een grote, volwaardige wastafel worden omgetoverd.

Voldoende ruimte

Voldoende ruimte
Ook qua badspullen hoeft u niets thuis achter te laten. In de badkamer is voldoende ruimte voor handdoeken, crèmes, tandpasta en nog veel meer.

Boxstar 630 Indelingen


knaus boxstar 30 freeway

630 Freeway
Totale lengte: 636 cm
Totale breedte: 205 cm
Leeggewicht: 3.010 kg
Slaapplaatsen: tot 4
Gordels: 4


Terug naar boven