Knaus camper modellen 2016

KNAUS CAMPERS MODELJAAR 2016

 

DÉ UITVINDING VOOR HET BELEVEN VAN VRIJHEID

De Knaus campers portfolio voor modeljaar 2016 is in veel opzichten verbeterd en daarmee nog aantrekkelijker gemaakt. Altijd volgens ons belangrijkste principe: De perfecte symbiose van functionaliteit en design. Met Knaus campers zijn jarenlange ervaring en ongebreidelde passie creëren hun een onvergetelijke vakantie voor singles, koppels en gezinnen.

De eerste modellen Knaus campers voor het nieuwe modeljaar 2016 zijn binnen! Hieronder ziet u een lijst van showmodellen van Knaus Campers die wij hebben of krijgen te staan:

HALFINTEGRALE KAMPEERAUTO VAN KNAUS CAMPERS

Knaus camper Sky Ti 650 MF Silver Selection 2016 Actie model!
Knaus camper Sky Ti 700 MEG Silver Selection 2016 Actie model!
Knaus camper  Van Ti 600 MEG 2016

BUSCAMPER VAN KNAUS CAMPERS

Knaus camper BoxStar 600 Street 2016
Knaus camper BoxStar livetime 2be 2016
Knaus camper Boxlife 630 ME 2016

KNAUS CAMPERS 2016

Nieuws uit het hart van de branche. Wij creëren de perfecte combinatie van functionaliteit en design en bedienen de complete markt. Knaus campers staat als geen ander voor ‘vrijheid’ om vakantie naar ieders zin te maken. Voor modeljaar 2016 heeft Knaus campers naast talrijke detailaanpassingen en nieuwe indelingen een spectaculaire noviteiten het programma.

De KNAUS SUN i zal het Knaus Camper assortiment van aanbod naar boven afronden, en zal het merk KNAUS opnieuw terugbrengen in het liner segment.

DE SUN I VAN KNAUS CAMPERS

STANDAARD EEN HIGH PERFORMANCE

Het is tijd voor een nieuw topmodel uit Jandelsbrunn. De KNAUS SUN i is nog altijd de beste compacte liner van Knaus campers ooit. Met een vernieuwde, nog dynamischere stijl, twee ruime indelingen en tal van functionele en design hoogtepunten hebben we alles uit de kast gehaald om hem te geven wat hij nodig heeft.

Beide indelingen 900 LEG en 900 LX zijn aantrekkelijk verpakt op een AMC Tiefrahmenchassis met innovatieve TVT bouwtechniek. Het exterieur krijgt een geheel nieuw folie design en een expressieve schürzenprofil. Het absolute hoogtepunt is de perfect geïntegreerde achterlichten in de stijl van KNAUS EUROSTAR. Ook buiten kunt u genieten van uw vakantie in een Knaus camper, in alle rust en stilte, biedt de uit te schuiven TV op werkblad u ook nog twee koptelefoons voor uw individuele sound. Binnen treft u het bijzonder hoogwaardige interieur dat gelijk is aan dat van een andere Knaus camper, de KNAUS SUN Ti. De douche krijgt ronde deuren van echt glas en een acry l resp. GFK douchebak. Het elektrisch uit te schuiven opbergvak onder de vloer alsmede de langszitbank met uittrek en de opklapbare armleuning zijn bijzonder praktisch. Een gezellig lichtconcept en de CI bus bediening via een tablet ronden het geheel af.

Knaus Camper Sun I 900 LEG 2016
Knaus Camper Sun I 900 LX 2016

DE KNAUS VAN TI 2016 VAN KNAUS CAMPERS

FRISSE WIND ONDER DE SPORTWAGENS

Dit dynamische wonder gaat een ronde verder. Als Knaus Van Ti 550 MD, Knaus Van Ti 600 MG en Knaus Van Ti 600 MEG (voorheen Knaus Van Ti600ME) biedt onze Knaus Van TI zoals gewend uitstekende rij-eigenschappen en veel plaats bij compacte buiten afmetingen. Door aanpassingen in deze Knaus camper van kleine details, zoals een nieuwe opbouwdeur, een eengreepsbediening van de garageklep alsmede het nieuwe achterdesign, wordt voor een grote verandering gezorgd. Van binnen veranderen talrijke detailoplossingen en een nieuw ruimteconcept met verbeterde meubelbouwwijze. De toiletruimte hebben we compleet nieuw vormgegeven, de kledingkast is per direct bij alle indelingen vrij toegankelijk en ook hebben we de hand gelegd aan de koelkast. Hij valt nu duidelijk smaller en hoger uit. Daarmee winnen we in het woongedeelte meer plaats zonder volume te missen. Voor de VAN TI modeljaar 2016 hebben de woonwerelden Indian Summer, Blue Marine en Vanilla Cream in het programma van Knaus campers

DE KNAUS VAN I 2016 VAN KNAUS CAMPERS

DE COMPACTE INTEGRAAL WORDT NOG BETER

Met een nieuwe indeling Knaus Van I 580 MK en de transformatie van de Knaus Van I 600ME naar Knaus Van I 650 MEG (de Knaus Van I 600 ME vervalt) biedt Knaus campers een mooi modellengamma voor modeljaar 2016. De Knaus Van I 550 MD en ook de Knaus Van I 600 MG blijven in het programma van Knaus campers. Alle indelingen hebben talrijke detailverbeteringen en een nieuw ruimteconcept met verbeterde meubelbouwwijze. De toiletruimte werd compleet nieuw vormgegeven, de kledingkast is per direct bij alle indelingen vrij toegankelijk en ook bij de koelkast zijn noviteiten toegepast. Net als in de Knaus Van TI is deze nu aanzienlijk smaller en hoger, hetgeen aan woonruimte, meer leefruimte oplevert zonder hiervoor volume op te offeren. De woonwerelden voor modeljaar 2016 zijn; Indian Summer, Blue Marine en Vanilla Cream.

DE KNAUS SKY TI ALS SILVER SELECTION 2016

ONS NIEUWE ACTIEMODEL VOOR 2016

Met zijn overweldigende veelheid aan indelingen en de uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding is de KNAUS SKY TI sinds vele jaren opeenvolgend succesvol op de markt. Reden genoeg om hem voor modeljaar 2016 nog attractiever te maken. Als Sky Ti Silver Selection brengt onze allrounder in het programma van de Knaus campers daarom standaard alles met zich mee wat het hart van een camperaar sneller doet kloppen:

- Media-pakket Fiat
- Motorisering: 130 PK
- Lederen stuurwiel
- Instrumentenpaneel in techno-Design
- Bandendruk controle systeem
- TV-comfortsteun uittrekbaar
- Compleet antenne systeem ten Haaft met TV
- Tweede garagedeur
- Rolbed
- Markies/luifel
- Duo-Control CS
- L-zitgroep
- F-Bed verbreding
- Grote koelkast
- CP-Plus Bedienpaneel
- nieuw Deco-pakket
- Houten rooster douche
- 2 x USB Stopcontact (zitgroep + slaapgedeelte) – geen adapter
- Uitzetraam ventilatie
-Electriche opstap

KNAUS BOXSTAR 2016 VAN KNAUS CAMPERS

DETAILVERBETERINGEN VAN ONZE BESTSELLER

Wat is er gebeurd? We hebben de keuken verbeterd, zodat het 2 pits kooktoestel en de spoelbak nu op een niveau zijn. Extra is er een volwaardige kledingkast ontstaan. Bij welke Knaus campers modellen? Knaus BoxStar 540 Road, Knaus BoxStar 540 Road 2BE, Knaus Boxstar 600 Lifetime en de Knaus BoxStar 600 Lifetime 2BE. Andere vernieuwe voor modeljaar 2016. Het hefbed voorin, bekend uit de Boxlife en BoxStar City wordt voor alle H3 indeligen gekopieerd. De bediening gebeurt manueel of tegen meerprijs elektrisch. Bij welke Knaus campers modellen? Standaard in de Knaus BoxStar Solution. Optioneel bij Freeway en Solution Relax. Verdere verandering voor 2016 zijn de bekledingen. Nieuwe stofvarianten: Turin, Blue Marine en tegen meerprijs Active Navy, Active Rock alsmede de edele lederuitvoering Las Vegas.

KNAUS BOXLIFE 2016 VAN KNAUS CAMPERS

IEDERE MILLIMETER OPTIMAAL BENUT

Tijdens de CMT 2015 heeft Knaus een tweede bouwreeks Boxlife gepresenteerd, met drie functionele en variabele indelingen: Knaus Boxlife 540 MK, Knaus Boxlife 600 MQ en de Knaus Boxlife 630 ME. Het Knaus campers programma breiden we nu uit met een unieke indeling, de Knaus Boxlife 630 MF met Frans bed en badruimte aan de zijde. Met 205 cm naar 110 resp. 130 cm biedt hij het grootste bed bij deze indelingsvarianten. Dankzij een praktische kantelfunctie is steeds een aangename toegang tot de opbergruimte gegarandeerd. De variabele doucheruimte met geïntegreerde douche kan naar behoefte worden vergroot en biedt een klapwastafel, spiegelkast, een praktisch dakluik (28x28 cm) en kan optioneel worden uitgerust met een zijraam. In het woongedeelte bevindt zich een garderobe met spiegel, een stang voor kleerhangers en een garderobecomode. Zoals alle Knaus Boxlife modellen 2016 kan hij met de innovatieve en optionele elektrisch hefbed voorin uitgevoerd worden. Stoffen: Turin, Fresh Mint en tegen meerprijs: Active Navy, Active Rock, Las Vegas (Leder)

Voor de reeds aanwezige indelingen bieden wem et modeljaar 2016 twee nieuwe opties aan: De Knaus Boxlife 540 MK biedt vanaf heden het optionele stapelbed achter en wordt zo de compacte buscamper voor de hele familie met vier volwaardige slaapplaatsen. In de Knaus Boxlife 600 doet het innovatieve optionele hefbed achter zijn intrede. Hiermee kan hij noch flexibeler gebruikt worden en wordt hij in een handomdraai een opbergruimte wonder voor alle soorten sportartikelen of artikelen die gekocht worden bij een eerstvolgend bezoek aan de bouwmarkt. Bij deze variant vervallen de dakopbergkasten.

Bron: www.eurotrek.com/knaus-campers

Terug naar boven