Knaus SUN I 2021

SUN I 2021


Perfect in vorm tot in het kleinste detail, luxe gecombineerd met sportieve elegantie – beter als nu kan haast niet. En toch zijn de KNAUS productontwikkelaars er weer in geslaagd: de nieuwe SUN I gaat het nieuwe modeljaar in met een nog hogere kwaliteit en een nog betere functionaliteit.

Het vernieuwde vooraanzicht geeft de luxe liner van KNAUS, met volledige LEDkoplampen in unieke U-vorm, een onmiskenbaar aanzien. Tegelijkertijd zorgen de nieuwe koplampen voor een uitstekende zichtbaarheid en herkenbaarheid. Sportieve, opvallende kenmerken met chroom en carbon optiek elementen onderstrepen het dynamische karakter van het voertuig en geven het een hoge herkenningsfactor. En ook het interieur van de nieuwe SUN I straalt op het eerste gezicht pure luxe uit. Van de verwarmbare dubbele vloer in yachtoptiek tot het opvallende natuurlijke matte houtdecor met een unieke uitstraling en meubelgrepen in zwart chroom en de donkere edele oppervlakken op de salontafel en het keukenwerkblad. Het hele woongedeelte belichaamt tijdloze elegantie en schittert door in de wanden en meubels geïntegreerde verlichtingselementen, die in vloeiende filigraanlijnen de richting waar KNAUS heen wil laat zien en zo tegelijkertijd de unieke designtaal van de SUN I benadrukken.

Eersteklas wooncomfort wordt onder andere gegarandeerd door de hoogwaardig en ergonomisch gevormde bekleding van de zitgroep, die in verschillende edele kleuren en als bijzondere luxe extra, optioneel ook in echt leder verkrijgbaar is en perfect aansluit bij het luxueuze feel good karakter van de nieuwe SUN I. De ruime keuken biedt veel ruimte en praktische opbergmogelijkheden voor een breed scala aan keukengerei. De koelkast van 177 liter inhoud kan aan beide zijden worden geopend dankzij de dubbele stop en biedt zodoende een bijzonder gemakkelijke toegang. Het ruime slaapgedeelte achterin glanst in moderne, lichtgrijze tinten en biedt veel ruimte voor de bagage dankzij twee ruime kasten, evenals talrijke opbergvakken en open rekken. Twee andere passagiers vinden comfortabele slaapruimte in het gemakkelijk te bedienen hefbed voorin. De edele badkamer met aparte toiletruimte straalt echte wellness flair uit. De nieuwe SUN I is vanaf modeljaar 2021 verkrijgbaar als 3-assig voertuig in de indelingen 900 LEG met eenpersoonsbedden en 900 LX met een queensbed.

Neem contact met ons op!

Verdere informatie en foto’s volgen zo spoedig mogelijk!

Terug naar boven