Knaus VAN TI 2020

Knaus VAN TI (Platinum Selection)


We hebben de KNAUS VAN TI groot genoeg gemaakt voor dat echte campergevoel, maar compact genoeg voor bochtige kustwegen. Door de dynamische uitstraling van het model zijn alle blikken op hem gericht. De liefde voor detail ziet u van binnen en van buiten terug in de prachtige rondingen en talrijke toepassingen van de mooiste lederoptiek. Eén van de weinige uitblinkers van minder dan 3,5 ton; en dat met een ruim laadgewicht en een buitenmaat van slechts 2,20 m breed.

  • Dynamisch Frame Optiek
  • Laag Leeggewicht
  • Compact ruimtewonder
  • Uitstekend design
  • Toiletruimte met variabele ruimteverdeling
  • Kastkleppen met soft-close functie

Exterieur


De lichtste in zijn klasse – en ook de mooiste!
Een compacte camper ontwerpen, is al moeilijk genoeg – dat deze er dan ook nog zo goed uitziet, is een echte topprestatie van onze designers. Van de voor‐ tot aan de achterkant overtuigt het exterieur van onze VAN TI met details die de sportief‐dynamische uitstraling van de compacte lichtgewicht volledig onderstrepen.

  • Hagelbestendig GVK-dak
  • Moderne LED-achterlichten
  • Handige service box
  • Sportief design
Stabiel High Strength GFK

Stabiel High Strength GFK.

Gaskastdeur

Gaskastdeur in de zijwand voor bijzonder eenvoudige toegang.

Hybride Cat Eye Achterlicht

Hybride Cat Eye achterlichten met LED-techniek complementeren het opvallende achteraanzicht.

Elegante overgang

Elegante overgang zonder zichtbare schroefverbindingen en met perfecte spleetmaten: hier ziet en voelt men de uitstekende kwaliteit.

48mm dikke ondervloer met XPS isolatie

48 mm dikke ondervloer met XPS-isolatie en aluminium beschermlaag voor een zeer weldadig binnenklimaat en maximale duurzaamheid.

Automotive design

Automotive design door rondom lopend frame.

Service-box

Service-box, van buitenaf toegankelijk, inclusief vers- en afvalwaterpunt; 230V Euro aansluiting.

Interieur


Prachtig wonen, koken en slapen.
Wanneer het interieur van een compacte camper geen wensen onvervuld mag laten, is ambachtelijke meubelbouw vereist. Met hoge ingenieurskunst en veel liefde voor details hebben wij elke centimeter efficiënt benut en talrijke elementen luxueus van edele leerstructuurfolie voorzien. Zo overtuigt de VAN TI niet alleen met geweldige bruikbaarheid, maar ook met een prachtig design. Verheug u erop!

Ruime zitgroep met LED-TV

Ruime zitgroep met LED-TV
Veel ruimte dankzij de intelligente ruimte-indeling, geweldige lichtsfeer door het grote panoramaraam en vanzelfsprekend de beste entertainment met de 24″ LED-TV.

Uitbreidbare tafel

Uitbreidbare tafel
Aan de zijwand aangebracht, benut de tafel perfect de beschikbare ruimte. Met zijn stabiele draaimechanisme kunt u hem heel eenvoudig uitklappen.

Groot 3-pits fornuis

Groot 3-pits fornuis
Links espresso, rechts spaghetti en in het midden de saus. Ontsteking met een druk op de knop. Eenvoudiger kan het niet.

Compacte Keuken

Compacte Keuken
Ook in de ultracompacte 550 MD vindt u natuurlijk een volwaardige keuken.

Volledig uittrekbare schuifladen

Volledig uittrekbare schuifladen
Hoogwaardige uittrekbare laden van GRASS maken het opbergen van proviand bijzonder eenvoudig. Ook tot in de kleinste hoeken.

Uitbreidbare eenpersoonsbedden

Uitbreidbare eenpersoonsbedden
Met de rollattenbodem in het midden en de beide bekledingselementen verandert u de eenpersoonsbedden in een handomdraai in een groot tweepersoonsbed.

Kledingkast onder de bedden

Kledingkast onder de bedden
Gewoon deur en klap openen, en u hebt al eenvoudig toegang tot de ruime kledingkasten met kledingstangen aan beide zijden.

Grote wasruimte

Grote wasruimte
Met de standaard opstelling beschikt u in de VAN TI over een zeer ruime badkamer.

Handige douchecabine

Handige douchecabine
Als u wilt douchen, Klapt u gewoon de hele spiegelwand inclusief wastafel naar de zijkant. Sluit dan de jaloeziedeur totdat de magneetsluiting vastklikt.

Platinum Selection


De performance upgrade van onze lichtgewicht atleet. De PLATINUM SELECTION maakt van onze VAN TI een nog completere vakantiebeleving. Deze compacte camper wordt standaard uitgerust met heel veel extra opties, en komt tegelijkertijd met een geweldig prijsvoordeel voor de achterste garage. Hier wordt niet alleen de veeleisende campingfan blij van maar ook het vakantiepotje.

Knaus Van Ti Platinum Selection

VAN TI Indelingen


Indelingen & Gegevens
Slechts 2,20 m breed en als 550 MD minder dan 6 m lang, maar een volwaardige camper met bijna als record geldend laadvermogen en rijpleziergarantie: met zijn twee indelingsvarianten is onze VAN TI de ideale camper voor alle paren die met twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed een grote reis willen maken.

Knaus Van Ti 550 MD

550 MD
Totale Lengte: 599 cm
Totale Breedte: 220 cm
Leeggewicht: 2.435 kg
Slaapplaatsen: 2
Gordels: 4

Knaus Van Ti 650 MEG

650 MEG
Totale Lengte: 703 cm
Totale Breedte: 220 cm
Leeggewicht: 2.615 kg
Slaapplaatsen: 2
Gordels: 4


Terug naar boven