Knaus VAN TI PLUS 2022

Uw PLUS aan vrijheid
Hier komt samen wat samen hoort. De wendbaarheid van de KNAUS VAN TI‐serie en de chassiskenmerken van de MAN TGE. Met de TGE heeft MAN een bijzonder automotive basisvoertuig ontwikkeld, dat met buitegenwone rijdynamiek, de modernste assistentsystemen en individuele aandrijfopties – optioneel zelfs met vierwielaandrijving – inspireert. De compacte opbouw in de beste KNAUS‐kwaliteit, een nieuwe comfortabele badkamer en het moderne interieur completeren de VAN TI PLUS. Zo ontstaat samen met de sensationele prijs‐kwaliteitverhouding een zeer aantrekkelijk camper‐totaalpakket, waardoor de VAN TI PLUS een dynamische allrounder wordt. Mooi dat twee sterke partners zich zo goed aanvullen!

 • Modern rijassistentsysteem
 • Optioneel met vierwielaandrijving
 • Open zichtlijnen in het interieur
 • Knaus Komfort-opbouwdeur
 • 17” aluminium velgen in exclusief Knaus-design
 • Cateye evolution LED-achterlichten

Interieur


Interieur
Maximaal wooncomfort is bij KNAUS‐campers standaard. Met de VAN TI PLUS hebben wij qua interieurdesign en detailoplossingen een geheel nieuw niveau bereikt. Zodat u op niets hoeft af te zien, waar uw reis ook heen gaat.

 • Geoptimaliseerde zichtlijnen
 • Nieuwe comfortbadkamer
 • Dimbare ambiancelverlichting
 • Koppelbare boardelektronica

Interieur Knaus Van Ti Plus 650 MEG


Gekoppelde Boardelektronica

Gekoppelde Boardelektronica
Wanneer u het optionele EnergyPlus-pakket kiest krijgt u ook het gebruikersvriendelijke touchbedieningspaneel. Daarmee kunt u alle aanwezige systemen vanaf een centrale plaats regelen en controleren: licht, het vulpeil van alle tanks en de capaciteit van de accu’s.

Open zichtlijnen

Open zichtlijnen
Het innovatieve ruimteconcept zorgt voor een bijzonder open woonruimte, die dankzij traploze bodem van de woonruimte en geoptimaliseerde toegang tot de zitgroep bijzonder veel bewegingsvrijheid biedt. En dat ondanks de compacte VAN-buitenmaten.

Optionele 32 inch tv

Optionele 32 inch tv
Optionele 32 inch tv met HD-tuner en zwenkbare wandhouder in het woongedeelte.

Extra plaats

Extra plaats
Het werkbladvelengstuk kan heel eenvoudig woden uitgeklapt en beidt zo nog meer ruimte voor snijden en toebereiden. En in de exclusieve Knaus multifunctionele tas(optioneel) bij de Komfort deur is er veel plaats voor de boodschappen.

Hoogwaardige keukenwandbekleding

Hoogwaardige keukenwandbekleding
In hetzelfde decor als het werkblad past deze harmonieus in het totaalbeeld en kan eenvoudig worden afgeveegd. Zelfs als er tijdens het koken eens wat wordt gespat, is dat helemaal geen probleem.

Veel opbergruimte

Veel opbergruimte
De perfect in de draaiwand geïntegreerde zwaluwnesten bieden veel plaats voor uw cosmetica-artikelen. Bijzonder handig: de reeds geïntegreerde dispenser voor cosmeticadoekjes.

Verander 1 in 2

Verander 1 in 2
In de comfortbadkamer zorgt een slimme draaiwand ervoor dat u in een handomdraai over een bijzonder ruime douchecabine beschikt. Via een slimme magneetsluiting sluit de douchedeur waterdicht met slechts één handgreep.

Interieur Knaus Van Ti Plus 700 LF


Laat geen wensen onvervult

Laat geen wensen onvervult
De nieuwe VAN TI PLUS indeling 700 LF is zowel in de keuken als in het slaapgedeelte een echte blikvanger. Veel Plaats in de L-zitgroep, talrijke geraffineerde details en een ruime badkamer achterin.

Gegarandeerd ruimte en comfort

Gegarandeerd ruimte en comfort
In de comfortabele zitgroep van de 700 LF staat niets gezellige avonden meer in de weg – zelfs in de grote cirkel!

Handig en gerieflijk

Handig en gerieflijk
De gerieflijke, ruime lounge in de 700 LF kan in een handomdraai in twee stoelen in rijrichting worden veranderd.

Perfect geïntegreerd

Perfect geïntegreerd
De hoekkeuken in de 700 LF past perfect in de indeling en laat geen wens onvervuld.

Welness op vier wielen

Welness op vier wielen
De badkamer achterin van de VAN TI PLUS 700 LF met prachtige wastafel en handige spiegelkast – dat is nog eens welness!

In de wolken

In de wolken
In het Franse bed van de 700 LF hebt u veel ruimte en slaapt u ontspannen!

Veiligheid


Uw reisvoordeel op alle wegen
De wendbaarheid van de KNAUS VAN TI en de automotive chassiskenmerken van MAN TGE zorgen samen voor een unieke camper, die absoluut geen grenzen meer stelt aan uw reislust. In adembenemende haarspeldbochten of op hobbelige steenslagwegen, op met sneeuw bedekte wegen of in exotische oasen. Rij waarheen u wilt!

 • Individuele aandrijfconcepten
 • Innovatieve bestuurdershulpsystemen
 • Duurzame aluminium zijwanden
 • Georganiseerde boardelektronica & servicebox
Individuele aandrijfconcepten

Individuele aandrijfconcepten
Beslis zelf hoe u de wereld wilt ontdekken. De gewichtsbesparende voorwielaandrijving is standaard, maar kan naar wens worden vervangen door een dynamische achterwielaandrijving of tractiesterkte vierwielaandrijving.

Innovatieve bestuurdershulpsystemen

Innovatieve bestuurdershulpsystemen
De noodremassistent behoort bij de VAN TI PLUS tot de standaarduitrusting en ebschermt u in gevaarlijke situaties tegen kop-staartbotsingen. Goed om hem te hebben, beter om hem niet te hoeven gebruiken. ESP en ABS, alsmede meervoudige botsingsrem zorgen ook voor meer veiligheid tijdens het rijden. En dankzij de bergoprijassistent zijn ook steile wegen geen probleem. Voor nog meer veiligheid kunt u uw VAN TI PLUS daarnaast uitrusten met Adaptive Cruise Control (ACC), actieve rijstrokassisten en “light assist” grootlichtassistent, alsmede vermoeidheid detectie en rijstrookassistent.

Dynamisch design

Dynamisch design
Bij de ontwikkeling van de VAN TI PLUS hebben wij met name gelet op een bijzonder dynamisch design. Vloeiende overgangen naar bumper en luchtinlaat zorgen met doorlopende grafische folies voor een homogene integratie van bestuurderscabine en opbouw. Het dynamische silhouet met opvallende lichtstrepen en sportieve proporties is een echte blikvanger. Net zoals de nieuwe Knaus Cateye evolution – achterlichten met driedimensionale lampgeometrie en dynamische LED-knipperlichten.

Sterke GFK-opbouw

Sterke GFK-opbouw
De onderkant van de bodem is voorzien van bijzonder sterk GFK, net zoals de garagebodem. In combinatie met de XPS-isolatie is het voertuig optimaal beschermd tegen weersinvloeden, en biedt geoptimaliseerde isolatie. Dat betekent voor u: geen koude voeten en een bijzonder duurzame voertuigkwaliteit. Met een bijzonder hoog glasgehalte biedt het high-strenght GFK-dak maximale bescherming tegen hagel en zorgt ook bij slecht weer voor onbezorgde en ontspannen nachten.

Duurzame aluminium zijwanden

Duurzame aluminium zijwanden
Uitgebreide sandwich-constructies van aluminium maken de gehele voertuigconstructie stabieler, beter beschermd tegen verrotting en bijzonder duurzaam.

Georganiseerde bordelektronica & service box

Georganiseerde bordelektronica & service box
Bij de positionering van alle technische voorzieningen hebben wij erop gelet dat alles bijzonder gemakkelijk toegankelijk is. Daarom vind u in de achtergarage een overzichtelijk gedeelte met de bordelektronica, die plaats biedt aan 2 krachtige accu’s. Onze bewezen ServiceBox combineert alle belangrijke functies en aansluitingen op één centrale plaats: Van de vulopening van de verswatertank tot aan de aftapkraan voor grijs water.

Knaus 17" aluminiumvelgen

Knaus 17″ aluminiumvelgen
Optioneel zorgen de exclusieve Knaus 17″ aluminiumvelgen met opvallend design en echt Knaus DNA voor een sterke uitstraling.

Servicekleppen

Servicekleppen
Voor nog meer comfort zijn de garagedeur en servicekleppen optioneel met centrale vergrendeling uitgerust.

VAN TI Plus Indelingen


Indelingen & Gegevens
Deze moet men hebben gezien – ook aan de binnenkant! De VAN TI PLUS is namelijk niet alleen een extreem dynamische camper, maar ook een echt ruimte‐ en uitrustingswonder. Met een buitenmaat van slechts 2,20 meter hebben we twee ruime indelingen ontworpen, die de aanwezige ruimte uiterst efficiënt benutten en door talrijke handige features en details overtuigen. Perfect voor twee personen – en veeleisende klanten.

Knaus Van Ti Plus 650 MEG

650 MEG
Totale lengte: 699 cm
Totale breedte: 220 cm
Leeggewicht: 2.825 kg
Slaapplaatsen: 2
Gordels: 4

Knaus Van Ti PLus 700 LF

700 LF
Totale lengte: 747 cm
Totale breedte: 220 cm
Leeggewicht: 2925 kg
Slaapplaatsen: tot 4
Gordels: 4


Terug naar boven