Laatste nieuws

Eurotrek Campers

Paasdagen gesloten, maar wel de gehele maand april een PAASactie

Helaas hebben wij moeten besluiten om de tweede paasdag dit jaar te sluiten in verband met het coronavirus.

Door de verwachte drukte tijdens de tweede paasdag hebben wij helaas moeten beslissen de deuren te sluiten. Wij begrijpen dat nu nog meer mensen de lol en het plezier van kamperen willen ontdekken. Vakantie dichtbij huis lijkt dit jaar meer voorstelbaar dan andere jaren. Natuurlijk dan komt kamperen met tent, caravan, camper of vouwwagen voorbij. Met het ontdekken van deze mogelijkheden helpen wij u graag! Het is zelfs ons vak! Daarom gaat het ons ook aan het hart te moeten beslissen de deuren te sluiten in plaats ze wijd open te zetten voor u. Want u weet: u bent welkom bij ons!

Om u toch te laten profiteren van de paasactie maar niet teveel mensen tegelijk in onze showroom te krijgen, kiezen wij ervoor om de paasactie de hele maand april te laten duren.
De campers zijn ruim opgesteld in de showroom en op het camperplein. Dus u kunt gewoon de regels van het RIVM in acht nemen, maar wel de camper van uw dromen komen uitzoeken.

Wij hopen op uw begrip om samen met iedereen het virus en de gevolgen zo veel mogelijk in te dammen tijdens deze intelligente lock-down.

“We zijn verder normaal open!”

Terug naar boven