Weinsberg CaraLoft 2021

Weinsberg CaraLoft


Met 2,15 meter doorlopende ruimtehoogte en een enorm laadvermogen is de nieuwe CaraLoft een echte zolder voor op de weg. De ruime allrounder biedt veel ruimte voor geweldige vakantie‐ervaringen. Het concept maakt hem tot het ideale voertuig voor koppels en overtuigt door zijn uitstekende gevoel van ruimte.

  • de meest moderne LFI‐dakkap
  • Groot laadvermogen en ruime achterste garage

Exterieur


Compact, sportief, dynamisch: de CaraLoft maakt indruk met een verbazingwekkend laag silhouet ondanks de doorlopende 2,15 meter hoofdruimte.

Weinsberg Caraloft
Weinsberg Caraloft 2020

Interieur


Met een doorlopende ruimtehoogte van 2,15 m en een enorm laadvermogen is de nieuwe CaraLoft een echte zolder op de weg. De soevereine semi‐geïntegreerde loft biedt veel ruimte voor geweldige vakantie‐ervaringen. Het concept maakt hem tot het ideale voertuig voor koppels en overtuigt door zijn uitstekende gevoel van ruimte.

Weinsberg CaraLoft

Uniek gevoel van ruimte en veel ruimte om te rekken: De CaraLoft biedt een doorlopende ruimtehoogte van 2,15 meter over het gehele voertuig.

Weinsberg CaraLoft

Het uitgebalanceerde ruimteconcept nodigt uit om te koken en te vertoeven. De lades met soft‐close functie zorgen voor extra bedieningsgemak.

Weinsberg CaraLoft

De open kijkassen en het lichte, vriendelijke interieur zorgen voor een echte feel‐good sfeer.

Met het nieuwe, centraal geplaatste bedieningspaneel kunnen de elektronica en de verwarming aan boord centraal worden geregeld – zelfs het waterpeil is altijd in zicht.

CaraLoft Indelingen


Bij de CaraLoft maken wij de keus niet echt gemakkelijk: Verschillende voertuigformaten, bed opstellingen en een optioneel hefbed wachten erop door u te worden onderzocht. Een ding hebben alle opties met elkaar gemeen: De onvergelijkbare WEINSBERG‐kwaliteit!

CaraLoft 600 MF

600 MF
Totale lengte: 647 cm
Totale breedte: 230 cm
Leeggewicht: 2.505 kg
Slaapplaatsen: 2

CaraLoft 650 ME

650 ME
Totale lengte: 701 cm
Totale breedte: 230 cm
Leeggewicht: 2.575 kg
Slaapplaatsen: 2

CaraLoft 650 MF

650 MF
Totale lengte: 701 cm
Totale breedte: 230 cm
Leeggewicht: 2.575 kg
Slaapplaatsen: tot 4


Terug naar boven