Hydraulisch levelings systeem

Hydraulisch levelings systeem

Het nieuwe en verbeterd leveling systeem bevat vier lichtgewicht dubbel werkende aluminium krikken met veel verschillende functies. Met vier verschillende krikken hebben we voor elke voertuig een geschikte oplossing.

– Aluminium krik al vanaf 5 kg
– Beste hoogte I slag ratio
– Zeer nauwkeurige waterpas
– Sterkte van een enkele krik van 3,5 tot 10 ton
– Compacte montage
– Rechte en telescoop krikken
– Geen vert maar zwart geanodiseerd

Een compleet nieuwe pomp,met componenten die gebruikt worden in de auto industrie, dus zeer hoge betrouwbaarheid en klein. De pomp is speciaal ontwikkeld voor ons leveling systeem.

– Hoge druk
– Lage flow voor meer nauwkeurigheid
– 12 of 24 Volt
– 500 Watt
– Dubbel werkende handpomp als veiligheid
– Waterdicht

We zijn het eerste bedrijf dat een PLC (computer) gebruikt voor een level systeem. Er is geen controlbox meer wat ervoor zorgt dat we een van de meest compacte leveling systemen op de markt hebben. Er is een directe connectie tussen de pomp en leveling sensor, dus eenvoudige assemblage en aan te passen wanneer nodig. De display laat zien welke stappen er ondernomen moeten worden voor het levelen van uw voertuig,het systeem is automatisch of manueel te bedienen.

Prijs inclusief montage € 6495,00

Afspraak maken?

Let op:
Alle getoonde afbeeldingen geven zo goed mogelijk het te kopen product weer, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.

Terug naar boven