Weinsberg buscampers

Modellenoverzicht Weinsberg buscampers

Onze buscampers zijn moderne en volledig uitgeruste vakantie‐allrounders die een hoog wooncomfort bieden in compacte afmetingen. De CaraBus is onze unieke buscamper all‐rounder: hij is ruim, wendbaar en blinkt uit met geweldige uitrustingsdetails. Het minimalistische buscamper‐alternatief voor de CaraBus is de coole CaraTour. De „eenvoudige‟ camper van maakt het begin van jouw vakantie zo gemakkelijk als nooit tevoren.

De CaraBus/CaraTour [OUTLAW] biedt veel ruimte voor jouw passie. In de enorme, gasdichte achterste garage kunnen twee motorfietsen comfortabel geparkeerd worden, en je hebt een volledig uitgeruste woonkamer met alles wat je nodig hebt tussen de races en op tournee.

De buscamper gaat hoog met de MQH hoge dakmodellen of het gloednieuwe buscamper pop‐up dak, dat alle andere pop‐up daken op de markt overtreft en nieuwe kwaliteitsstandaarden stelt.

Maar genoeg woorden. Laat onze buscampers spreken!

CaraBus

De camper van met klassiek fris design: De CaraBus is enorm in termen van uitrusting, esthetiek en comfort en toch compact van buiten. Als WEINSBERG camper van beheerst hij gemakkelijk smalle wegen en maakt hij indruk met zijn elegante interieur.

CaraBus Ford

Wendbaar en zelfverzekerd op alle wegen, biedt de CaraBus Ford verrassend veel binnenruimte. Zijn stahoogte geeft u alle ruimte, terwijl zijn ongelooflijke laadvermogen betekent dat u alles kunt inpakken wat u tijdens uw vakantie nodig heeft.

CaraTour

De camper van met een modern en casual design: De CaraTour, casual zoals hij is, houdt hij van een sportieve aanpak. Met zijn automotive rijdynamiek blijft deze WEINSBERG‐camper van bij elke lange reis absoluut cool en is hij klaar voor elk avontuur.

CaraTour Ford

Automotive rijdynamiek gecombineerd met enorme opbergruimte. Veel ruimte nodig en toch gek op bochten? Geen probleem, de CaraTour Ford is klaar voor uw avonturen. Zo sportief kan werkelijke grootheid zijn.

Camper van hefdak

Het idee is niet nieuw – ons ontwerp wel! Het door ons volledig nieuw ontwikkelde hefdak, voor onze WEINSBERG Camper Vans, laat alle andere oud lijken. We hebben heel veel geïnvesteerd in absolute functionaliteit, state‐of‐the‐art materiaalontwikkeling (zoals LFI‐technologie) en veiligheid. Wij komen hier als laatste mee, maar bieden u vanaf het begin de beste oplossing!

[OUTLAW]

De 630MEG [OUTLAW] is ’s werelds eerste standaard geproduceerde camper van, die jouw en je hobby meer plezier geeft na je werk. ’s Nachts zit alleen de gasdicht afgesloten garage achterin tussen jou en jouw machine, overdag brengt hij je naar je volgende avontuur.

Terug naar boven