Weinsberg buscampers

WEINSBERG BUSCAMPERS BIJ EUROTREK

Laat ons herreizen

Een hart en een ziel: onze 2 Caravaning Utility Vehicle (CUV)! De CaraBus is een bijzondere alleskunner: Heeft veel ruimte, glanst en zeer wendbaar met uitgebreide uitrustingsdetails. Als kleine broer van de CaraBus leeft de CaraTour zijn eigen filosofie. Zich concentreren op het meeste nodige dat niet afwijkt van de beleving. Ondanks alle intellegente besparingen zijn onze Weinsberg‐genen natuurlijk ook aan boord in de CaraTour. Doordachte technologie, verassende kwalitiet en absoluut gebruiksvriendelijk behoren tot de hele Weinsberg‐familie.

DOORZOEK OCCASIONS

tot
tot

WEINSBERG BUSCAMPER MODELLEN 2022

WEINSBERG CARABUS 2022

Of het nu gaat om doolhofachtige steegjes in de binnenstad of om uitgestrekte strandpromenades: Uw CaraBus brengt u heel gemakkelijk overal heen waartoe uw vakantiehart zich aangetrokken voelt. Daarbij biedt hij meer plaats, dan men hem zo met zijn slanke bouwaard zou toevertrouwen.

Zijn geheim: Door de uitbreiding van het dak neemt de ruimte in hoogte toe en kan zo perfect gebruikt worden voor extra kasten en een extra bed. Zo blijft de CaraBus behendig en gelijktijdig ruim, zelfs wanneer u samen met nog drie vrienden onderweg bent.

WEINSBERG CARATOUR 2022

Beste uitzichten: Onze nieuwe CaraTour is een echte avonturier! Daarom hebben we bij hem alles achterwege gelaten wat je ervan zou kunnen afhouden de wereld te ontdekken. Velen noemen dat ῾overtuigde reductie’, wij zeggen: concentratie op het wezenlijke – helemaal zonder franje!

Optisch gaan we voor een minimalistisch‐eigentijds design, waarmee je je overal kunt laten zien. En binnenin overtuigt de CaraTour met geweldig gebruikscomfort, vertrouwde hoge kwaliteit en een prijs‐kwaliteitverhouding waarvan jouw globetrottershart sneller gaat kloppen.

Nu staan we in de startblokken: Reistas pakken. Instappen. Vertrekken. Zo eenvoudig is vakantie – met jouw CaraTour.

WEINSBERG CaraBus/CaraTour [OUTLAW]

De CaraBus/CaraTour 630 MEG [OUTLAW] is de eerste productie CUV wereldwijd die na het werk perfect uitgerust is voor het vervoeren van jouw motoren. ’s Nachts bevindt jouw motor zich in een gasdicht afgesloten garage achterin, overdag brengt de [OUTLAW] jouw snel en veilig naar het volgende avontuur!

Voor motorfietsen en meer. de CaraBus/CaraTour 630 MEG [OUTLAW] combineert een gasdicht afgesloten laadruimte met een volwaardig woonconcept. Dit maakt het de perfecte metgezel voor iedereen die veel te vervoeren heeft op vakantie of in het dagelijks leven.

Terug naar boven