Weinsberg campers

Modellenoverzicht Weinsberg campers

Ontdek nu de hele wereld van de WEINSBERG campers. Of het nu gaat om een compacte camper voor snelle tochten met tweeën, een grote camper met alkoof voor het hele gezin of een volledig uitgerust actiemodel: bij WEINSBERG vind je het juiste voertuig voor het realiseren van jouw droomvakantie.

Elke WEINSBERG camper biedt uitgebreide optiemogelijkheden en vele flexibele indelingen – zodat je deze individueel nog meer aan jouw behoeften kunt aanpassen. Verheug je op onze zes modellen, verwonder je over de ingenieuze prijs‐prestatieverhouding en begin met de onafhankelijke vakantievrijheid!

X-Cursion Van EDITION [PEPPER]

Rijdynamiek op de weg en veel ruimte binnenin? De nieuwe X‐Cursion Van EDITION [PEPPER] is het eerste actiemodel van WEINSBERG op VW‐basis. De compacte buitenafmetingen en twee volledig nieuwe indelingsoplossingen maken van hem een echt ruimtewonder.

X-Cursion Van

De nieuwe X‐Cursion is niet zomaar een voertuig. Wat hem zo bijzonder maakt? Het is een echte WEINSBERG en toch helemaal anders. Het is de eerste WEINSBERG op VW‐basis – met verbazingwekkend compacte buitenafmetingen en een volledig nieuw carrosserieconcept in het interieur.

CaraCompact

De wendbare en slanke halfintegraal van de VAN klasse: De beste rijdynamiek op elke weg is voor de CaraCompact als van zelfsprekend. Het interieur biedt uitzonderlijk veel ruimte, slimme details en flexibele oplossingen.

CaraCompact EDITION [PEPPER]

De pittigste camper van Nederland: Koop de CaraCompact als actiemodel EDITION [PEPPER]. Met een uitgebreide uitrusting en een karaktervol ontwerp – en dit alles tegen een unieke prijs‐prestatieverhouding.

CaraCompact EDITION [PEPPER] MB

Met onze [PEPPER]‐ster heb je altijd voorrang! De twee nieuwe CaraCompact EDITION [PEPPER] tillen jouw vakantie naar een nog hoger niveau in de VAN klasse met premium rijgevoel en exclusief comfort die harten sneller doen slaan. De prijs‐kwaliteit winnaars onder de campers met de ster – voor vakanties met maximaal 4 personen!

CaraLoft

De halfintegraal met het grootste laadvermogen: Met een stahoogte van 2,15 m en een enorme laadcapaciteit is de CaraLoft is een echte loft voor onderweg. De soevereine halfintegraal biedt veel ruimte voor geweldige vakantie ervaringen.

CaraSuite

De halfintegraal met hefbed en de grootste stahoogte: Dankzij de geniale stahoogte en het praktische hefbed biedt de CaraSuite veel ruimte voor geweldige vakantiebelevenissen. De vele slaapmogelijkheden en de gezellige sfeer maken het een ideaal voertuig voor gezinnen of meer generaties.

CaraHome

De gezinsvriendelijk alkoof met uitzonderlijk veel ruimte: Met zijn alkoof en de doordachte indeling biedt de CaraHome voldoende ruimte voor mooie reiservaringen. Afhankelijk van de indeling biedt hij plek voor 4 tot 6 slaapplaatsen.

CaraCore

De integraalcamper met soevereine uitrusting en presentatie: Hij combineert handig nut met design. Dynamiek en hoge kwaliteit zitten in zijn bloed. 100% sterk uiterlijk, 100% WEINSBERG DNA.

Terug naar boven