Schotelset

Schotelset (incl. LEDTV )

De ASR900 Flat Skew is een volautomatische schotelantenne speciaal ontwikkeld om ASTRA 23.5 goed te kunnen ontvangen aan de randen van de footprint.
ASTRA (SES.com) adviseert een 90cm schotel voor ASTRA 23,5

De Mecatronic ASR 900 FLAT Skew Plus is een zeer betrouwbare en accurate schotel met een zeer geringe opbouwhoogte van slechts 19 cm. De Mecatronic Flat Skew Plus is een van de meest platte schotels die op de markt te verkrijgen is.

De schaal en de motor eenheid zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De toegepaste motoren zijn robuust en zorgen voor een betrouwbare werking. Er is zoveel mogelijk vermeden om electronica in de buitenunit toe te passen. Electronica in de binnenunit is beter beschermd tegen de elementen waardoor het systeem dit hoge niveau van betrouwbaarheid heeft.

De Mecatronic ASR 900 FLAT Skew Plus schotel heeft een totaalgewicht van 11 kg en is te combineren met een receiver naar keuze. De LNB SKEW wordt volautomatisch aangepast aan uw GPS positie t.o.v. de satelliet voor een optimale ontvangst. De Schotel kan door het bepalen van de GPS positie de gewenste satelliet snel en accuraat vinden.

De Mecatronic ASR 900 FLAT Skew Plus heeft een DVB-S2 tuner en is hierdoor volledig klaar voor de toekomstige digitale uitzendingen. De Plus uitvoering van Mecatronic heeft 15 satellietposities.

Kortom: Voor een goed, betrouwbaar en robuust satelliet systeem, die als eerste klaar is voor de toekomstige wijzigingen van ASTRA en Canal Digitaal, adviseren wij een systeem van SR MECATRONIC.

Prijs inclusief montage € 2950,00

Afspraak maken?

Let op:
Alle getoonde afbeeldingen geven zo goed mogelijk het te kopen product weer, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.

Terug naar boven